Oportunitate- Internship Consultanta Resurse Umane!

EuroTriade Romania

09-03-2012 | EXPIRA LA 08-04-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Iti doresti sa iti cladesti o cariera in domeniul resurselor umane intr-o companie multinationala?

Fa primul pas! Alatura-te biroului din Romania (Sibiu) al echipei Eurotriade in programul de internship! Suntem o companie de consultanta in managementul resurselor umane, cu o experienta internationala de peste 20 de ani. Majoritatea proiectelor de recrutare desfasurate de catre noi au vizat pozitii de middle si top management in domeniul industrial, in medii multiculturale.
Te vom ajuta sa descoperi bazele recrutarii si selectiei, vei asista la interviuri, te vei familiariza cu instrumentele de lucru dintr-o companie multinationala, totul realizandu-se cu sprijinul consultantilor nostri.


CERINTE

- studii superioare in curs/ finalizate;

- initiativa si proactivitate;

- abilitati de comunicare,

- cunostinte de limba engleza la un nivel avansat;

- cunostinte MS Office.


BENEFICII OFERITE

Programul de internship se va desfasura pe o perioada de 6 luni in regim de voluntariat.


DESCRIEREA FIRMEI

EuroTriade este o companie multinationala specializata in domeniul consultantei in resurse umane. Avem sedii in tari ca Germania, Franta, Rusia, China si Romania.
Compania a fost infiintata in anul 1989 si de-a lungul timpului si-a construit o experienta bogata in domeniul automotiv si al distributiei, avand parteneri nationali si multinationali de renume.
In intampinarea dorintelor dumneavoastra de a avea un viitor profesional cat mai bun, asteptam candidaturile dumneavoastra si ne angajam in a va oferi sansa de a lucra pentru partenerii nostri.