Operations Manager Sibiu

Job Connect

20-07-2016 | EXPIRA LA 19-08-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie de origine germana ce activeaza in domeniul automatizarilor de peste 50 de ani.
Compania a pornit ca o afacere de familie iar cu timpul, datorita calitatii produselor si a serviciilor oferite dar si a pasiunii pentru acest domeniu al oamenilor ce fac parte din echipa, activitatea companiei s-a extins in mai mult de 70 tari din lume.

In Romania, compania isi desfasoara activitatea de peste 10 ani si datorita colaborarii bune, noi linii de productie isi vor desfasura activitatea in Sibiu pentru o divizie noua de produse.

Am intalnit persoane din cadrul echipei atat din Germania cat si din Romania si sunt cateva caracteristici care sunt comune pentru angajatii acestei companii. Sunt oameni stabili din punct de vedere profesional, care se dezvolta personal si profesional in permanenta, sunt oameni entuziasti si pasionati de ceea ce fac si care sunt interesati de cei jurul lor. Atmosfera de la locul de munca este una placuta iar acest lucru este datorat si oamenilor care formeaza echipa in Romania si la nivel international.

V-ar placea sa faceti parte dintr-o astfel de echipa? Va entuziasmeaza ideea de a participa la formarea echipei ce va fi implicata in producerea unei noi divizii de produse? Sunteti o persoana cu abilitati de leadership, orientata spre rezultat si aveti o motivatie pentru domeniul automatizarilor?

Daca va entuziasmeaza aceasta idee va invit sa descoperiti cateva detalii despre postul de Operations Manager.

In calitate de Operations Manager, veti fi primul angajat care va pune bazele acestei divizii. Veti participa la formarea echipei din cadrul acestui start-up. Va veti ocupa de comunicarea cu managementul din Germania si de asemenea, de comunicarea cu clientii si furnizorii companiei. Veti fi implicat in managementul fabricii atat din punct de vedere organizatoric cat si din punct de vedere financiar. De asemenea, veti particpa la transferul liniilor de productie din Germania in Romania.


CERINTE

Pentru a indeplini cu succes responsabilitatile acestui post este important sa indepliniti cateva caracteristici. Este esential sa fiti absolvent al unei facultati de inginerie, in special, inginerie mecanica, electromecanica sau electrica.

Experienta in domeniul automatizarilor va va ajuta sa intelegeti mai bine activitatea acestei companii iar cunostintele avansate de limba germana sunt obligatorii.
De asemenea, este important sa aveti o experienta relevanta de cel putin 3 ani intr-o pozitie de coordonare in cadrul unei fabrici.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.