Montator subansamble

Job Connect

14-06-2017 | EXPIRA LA 14-07-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem Job Connect și pentru o companie germană căutăm persoane pentru postul de montator subansamble. Compania activează în Sibiu din anul 2002 și se ocupă cu asamblarea de la zero a componentelor și pieselor din profile de aluminiu care ajung pe utilaje agricole (ex. tractoare). Produsele finale au structura din aluminiu.


CERINTE

Va rugam sa ne contacti dacă aveți studii medii și ați mai participat la diferite montaje . Programul de lucru este în două schimburi (de luni până vineri). Daca vă place să lucrati cu structuri metalice si sunteti familiarizat cu folosirea cleștilor pentru agrafare, a pistoletelor de înșurubare, a cheilor fixe? Dacă ați mai participat înainte la operațiuni de montaj cum ar fi montarea ușilor, mobilierului, ferestrelor, munca aici o să fie mai ușoară și plăcută. Colegii și șefii dumneavoastră vă vor ajuta să vă integrați și să lucrați cu plăcere în cadrul firmei pe o perioadă cât mai lungă.


BENEFICII OFERITE

Pachetul salarial este format din salariu lunar (cu sporuri, ore suplimentare), tichete de masă în valoare de 15 lei/zi, angajatorul oferă sprijin financiar pentru relocare în Sibiu.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.