Manager Logistica

Job Connect

01-08-2016 | EXPIRA LA 31-08-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este companie de origine spaniola ce are peste 40 de ani experienta in domeniul automotive. In acesti ani compania a urmarit sa se dezvolte si la nivel international, ajungand in prezent, sa fie activi in 6 tari raspandite pe 3 continente.

Fabrica din Romania este prezenta in Sibiu din 2006 si produce piese din metal si cauciuc pentru industria auto.

Directorul fabricii din Sibiu este o persoana prietenoasa, care incurajeaza comunicarea dintre management si angajati indiferent de postul ocupat. In timp, s-a format o echipa stabila iar fluctuatia de personal este redusa.

In prezent, suntem in cautarea unei persoane care sa ocupe postul de Manager Logistica.

Responsabilitatile dumneavoastra in calitate de Manager Logistica vor fi legate de coordonarea departamentului de Logistica. Veti organiza transporturile si veti fi responsabil de intrare de marfuri, depozitare, alocare si expediere.Veti coordona si implementa proceduri de logistica pentru optimizarea activitatii. Veti fi in contact cu clientii si furnizorii companiei pentru rezolvarea diverselor probleme. De asemenea, veti fi responsabil de angajatii din cadrul departamentului de logistica si va veti ocupa de formarea si evaluarea acestora.


CERINTE

Suntem in cautarea unei persoane absolventa de studii superioare care sa aiba cativa ani de experienta pe o pozitie asemanatoare. Sunteti persoana potrivita daca aveti abilitatea de a conduce o echipa, sunteti o persoana empatica, aveti putere de decizie si spirit de organizare. De asemenea, sunt importante cunostintele de limba engleza si germana sau spaniola si cunostinte de utilizare a programelor de tip ERP (in special SAP).


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.