Manager Complex Hotelier - Sibiu

G&G Recruitment

29-08-2014 | EXPIRA LA 28-09-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Job 10.151 - Hotel Manager, hotel 4 stele, 3 restaurante , 1 bar, sali conferinte
ELITE HOSPITALITY JOBS ROMANIA – G&G Recruitment – www.ihrc.ro

CERINTE:
Experienta de minim 2 ani intr-un post similar in hoteluri de 4-5 stele de 50-60 camere sau complex hotelier ; experienta obligatorie in managementul departamentului front office, sales si food and beverage; experienta in deschideri de hoteluri sau servicii consultanta externa poate constitui un avantaj . Dorim o persoana cu initiativa, focusata catre rezultat si atingerea targetelor financiare pe fiecare departament, cu capacitate decizionala si capabila sa ia si sa implementeze decizii strategice pentru dezvoltarea si diversificarea pachetelor de servicii pe fiecare departament in parte ; Excelente abilitati de leadership si trainer .


CERINTE

ALTE DETALII: contract de munca cu perioada nedeterminata; salariu pana in 3000 euro net / luna + procent in cazul depasirii targetelor de performanta .

Pentru a aplica: trimite-ti un CV detaliat la office@ihrc.ro cu mentiunea numarului de referinta al jobului ; alternativ ne puteti contacta telefonic la 0722 65 66 08.
G&G RECRUITMENT – ELITE HOSPITALITY RECRUITMENT – www.ihrc.ro
OVER 14 YEARS EXPERIENCE IN: RECRUITMENT – SELECTION – CONSULTANCY – EMPLOYMENT AGENCY-HOTEL OPENINGS – IMMIGRATION – STAFF FOR EVENTS & OUTSOURCE STAFF – OVERSEAS RECRUITMENT – HEAD HUNTING – CHEFS JOBS
PERM - INTERN - TEMP JOBS IN ROMANIA-UK- IRELAND – JERSEY ISLAND – USA – GREECE


DESCRIEREA FIRMEI

Hospitality HR specialists for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies