SC LIMOROM SRL angajează INGINER MECANIC

LIMOROM

08-07-2015 | EXPIRA LA 07-08-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

a) Organizarea si coordonarea activitatii departamentului tehnic; propunerea unui plan de investitii anuale in scopul eficientizarii activitatii departamentului;
b) Stabilirea obiectivelor de realizat, delegarea eficienta a sarcinilor angajatilor din subordine si controlul realizarii lor la termen.
c) Organizarea şi coordonarea activităţii de montaj, punere in functiune, reparaţii şi intervenţii service pentru echipamentele comercializate de firma;
d) Organizarea eficienta si verificarea periodica a stocului de piese şi accesorii.
e) Organizarea şi efectuarea activităţii de instruire şi suport tehnic pentru departamentul Vânzări, Import, colaboratorii si clientii firmei;
f) Promovarea produselor prin efectuarea de prezentari si demonstratii practice de functionare a echipamentelor;


CERINTE

• Studii superioare în domeniul tehnic;
• Experienţa în domeniul service minim 2 ani;
• Disponibilitate de deplasare pe teren ( interventii – reparatii);
• Cunoştinte tehnice de limba engleză şi/sau germană;
• Permis de conducere cat.B;
• Operare PC;
• Capacitate de comunicare la toate nivelurile.


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in 1990, S.C. LIMOROM SRL este importator unic si direct in Romania pentru produsele concernului german LIQUI MOLY - o gama variata de uleiuri motor, aditivi si cosmetice auto,vaseline, uleiuri si unguienti industriali.
Incepand cu anul 1995 S.C. LIMOROM SRL, comercializeaza, monteaza si intretine produsele firmelor KARCHER si WASHTEC - Instalatii-portal pentru spalat autoturisme, instalatii de recuperare si epurare a apei, aparate de spalat sub inalta presiune cu apa rece sau calda, aparate de maturat si aspirat cu autopropulsie etc.
Incepand cu anul 1997, S.C. LIMOROM SRL realizeaza in parteneriat cu firma ASSMANN, mobilari de magazine, in special cabinele statiilor de distributie de produse petroliere.
Utilajele de curatenie stradala produse de firma BUCHER-SCHORLING, constituie o alta gama de produse importate si comercializate de firma noastra.