Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca SSM - PSI

Isera Consulting Services

13-04-2019 | EXPIRA LA 13-04-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Resposabilitatile job-ului sunt diferite, in functie de pregatire si experienta in domeniul securitatii si sanatatii in munca.
Costurile de formare profesionala si training sunt suportate de catre companie
Sarcinile de munca din perioada de insertie sunt adaptate capacitatii candidatului si se indeplinesc de catre acesta sub indrumarea unui coleg experimentat (mentoring).
Candidatii cu experienta au sarcini specifice profesiei de inspector / specialist in domeniul securitatii si sanatatii in munca la sediile fixe ale clientilor precum si/sau pe santiere temporare si mobile, in functie de capacitate, experienta si disponibilitate.
Sarcinile de indeplinit sunt corelate cu programul de munca, eventualele ore suplimentare se platesc conform legii.
Serviciul extern Isera Consulting Services acopera o paleta larga de domenii ale economiei nationale si asigura un mediu fertil pentru dezvoltare personala si profesionala.
Responsabilitatile postului implica atat munca in teren la clienti si autoritati, cat si la sediile societatii.


CERINTE

Suntem preocupati sa integram in societatea noastra tineri educati, cu o formatie de cultura generala dezvoltata, bine formati profesional in domenii tehnice, fara a exclude alte domenii cum ar fi legal, management, resurse umane, etc.

Dintre cerintele specifice, mai ales pentru debutanti, enumeram:
- Bun operator PC - sunt multe documente de conceput si de editat, corespondenta electronica, etc;
- Competent in cunoasterea si insusirea legislatiei aplicabile postului, procedurilor de lucru, abil in gestionarea informatiilor si a aplicatiilor specifice;
- Foarte bun comunicator, cu abilitati vizibile in stabilirea unor relatii foarte bune si corecte cu partenerii si angajatii acestora, capabil sa foloseasca un limbaj profesional, coerent si placut in exprimare
- Conducator de autoturism cu experienta si fara evenimente rutiere in antecedente
- Experienta in profesie in domeniul SSM / PSI reprezinta un avanataj, dar nu este obligatorie, daca este suplinita de alte caliati pe care ne dorim sa le aveti.


BENEFICII OFERITE

- CIM pe durata nedeterminata;
- Activitatea de inspector SSM pe santiere se salarizeaza la un nivel superior, in functie de competenta si disponibilitate
- Suport adecvat in perioada de insertie, conditii clare de promovare si crestere in importanta in cadul societatii, concomitent cu o evolutie convingatoare a veniturilor realizate;
- Salarizarea pe o grila clara si transparenta, la un nivel superior mediei nationale in domeniul nostru de activitate
- Smartphone, Laptop, alta tehnica IT si periferice, masina de serviciu
- Alte bousuri de performanta si fidelitate
- Toate conditiile ofertei de munca se vor dicuta in cadrul interviului.


DESCRIEREA FIRMEI

Isera Consulting Services este o companie tanara si dinamica, cu o crestere spectaculoasa a portofoliilor si cifrei de afaceri, specializata in prestarea profesionala si inovativa a serviciilor externalizate de clienti in domeniile: securitate si sanatate in munca in industrie si servicii, precum si pe santiere temporare si mobile, accounting, resurse umane si managementul calitatii.
Anul 2019 este un an al dezvoltarii teritoriale si integrarii unor noi tipuri de servicii pentru clienti, bazate pe o abordare puternic personalizata si eficienta atat pentru angajatori cat si pentru angajatii acestora.
Ne sustinem afacerea bazandu-ne pe colegi valorosi, carora le oferim intreg suportul pentru dezvoltare personala si performanta in munca.
Satisfactia clientilor nostri se masoara cu fidelitatea acestora, cresterea numarului de servicii contractate si diminuarea costurilor ascunse generate in companiile partenere.