Inspector Calitate

Job Connect

16-11-2015 | EXPIRA LA 16-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam Inspectori Calitate pentru o companie ce activeaza in industria automotive.

Compania partenera este o companie multinationala, ce activeaza in domeniul automotive si produce componente din metal si cauciuc. A fost infiintata in 1985, iar in Sibiu este prezenta din 2006.

Ca Inspector de Calitate va veti ocupa de evaluarea din punct de vedere calitativ a diferitelor procese de fabricatie in cadrul auditului zilnic de proces. Veti analiza, retrage si inregistra produsele defecte si veti realiza testele tehnice stabilite de catre tehnicienii de calitate. Veti fi responsabil de realizarea controlului vizual si dimensional al produsului semielaborat atunci cand este cazul. Dumneavoastra veti tine sub control documentatia de calitate si arhivarea acesteia si veti gestiona respingerile interne. De asemenea, dumneavoastra veti fi persoana care se va ocupa de validarea productiei si de formarea personalului pentru vulcanizare (autocontrol).


CERINTE

Sunteti persoana potrivita daca aveti studii medii si minim 2 ani experienta pe un post similar. Trebuie sa aveti cunostinte la nivel mediu de limba engleza si de operare pe calculator.

Daca sunteti o persoana pasionata de domeniul calitatii astept CV-ul dumneavoastra in format Europass.
Va multumesc!


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.