Cautam inginer industrial cu background militar

Job Connect

27-11-2014 | EXPIRA LA 27-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie germana deschide o fabrica in Sibiu!

Domeniul in care activeaza este domeniul tehnicii de automatizare. Compania a luat fiinta ca o afacere de familie, in Germania, cu peste 40 de ani in urma si de atunci a cunoscut o extindere mare, in prezent avand sedii in peste 70 de tari din lume. In tot acest timp au optimizat in permanenta procesele tehnologice din majoritatea industriilor; in prezent, sunt unul dintre principalii producatori de senzori din industria auto.

Noua fabrica din Sibiu se va deschide cu ajutorul Directorului de Productie si a Inginerului Industrial. Aici se vor produce senzori speciali pentru anumiti clienti, nu neaparat produse de catalog. Astfel, veti avea o perioada de instruire in Germania, unde veti face parte dintr-o echipa in care veti invata tot ce este necesar sa realizati la fabrica noua din Sibiu.

In calitate de Inginer Industrial, veti coordona Departamentul de Inginerie (Proces, Calitate, Mentenanta, Logistica). Sarcinile dumneavoastra vor avea legatura cu proiectarea si punerea in functiune a liniilor, proceselor si echipamentelor la inceput si cu imbunatatirea permanenta a acestora, dupa ce liniile vor incepe sa functioneze.
Veti oferi asistenta in dezvoltarea si implementarea strategiei principale in noua locatie, veti implementa procese, programe si planificari ale activitatii de productie; veti oferi suport pentru echipa in dezvoltarea de noi tehnologii si continuarea imbunatatirii proceselor si a productiei.

In Germania veti fi instruit si pentru a realiza mentenanta utilajelor si echipamentelor, de care va veti ocupa cel putin o perioada de la deschiderea fabricii.

Ca baza, responsabilitatile dumneavoastra vor fi cele ale unui inginer de proces, insa, ca si coordonator al departamentului de inginerie, le vor depasi pe acestea.


CERINTE

Cautam o persoana care sa aiba experienta pe un post similar, intr-o companie din industria automotive/ electronica.
Studiile superioare de inginerie (electrica/ mecanica/ electromecanica) sunt obligatorii si la fel este si vorbirea fluenta a limbii engleze/ germane.
Este foarte important sa cunoasteti si sa fi lucrat deja cu conceptele de Lean Manufacturing, REFA, PFMEA, Poka Yoke, pentru ca le veti implementa in activitatea dumneavoastra, pentru optimizarea permanenta a procesului de productie, a timpilor etc.
MS Office, SAP si Proiect MS sunt programe pe care le veti folosi pentru a organiza si desfasura activitatea dumneavoastra si pe cea a subordonatilor.

Mentionez ca este necesara si o flexbilitate si disponibilitate la calatorii in afara tarii, atat inainte de deschiderea fabricii, cat si dupa aceea.

Daca sunteti un inginer caracterizat de disciplina, orientare inspre rezultat, motivatie, dar aveti si abilitati de a lucra cu oamenii si postul descris mai sus va provoaca si vi se pare interesant, va invit sa discutam detaliile care va mai intereseaza.


BENEFICII OFERITE

Oferta salariala si alte beneficii se vor prezenta dupa intalnirea dumneavoastra cu angajatorul, la jumatatea lunii decembrie a acestui an.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.