Inginer proiectare mecanica

Job Connect

10-03-2015 | EXPIRA LA 09-04-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam Ingineri – proiectare mecanica pentru clientul nostru, o companie multinationala de origine germana, una dintre companiile lider pe piata in acest domeniu.

Compania, detine licenta OEM (Original Equipment Manufacturer) si se ocupa de manufacturarea cabinelor folosite in constructia autovehiculelor si a utilajelor. Este prezenta in Romania din 2002 cu sediul in Sibiu. Aceasta parte a companiei are ca domeniu de activitate Ingineria mecanica si s-a dezvoltat pe parcursul anilor, echipa fiind compusa din 150 de persoane specializate.

Pentru sediul din Sibiu, suntem in cautarea a patru persoane care sa ocupe postul de Inginer proiectare mecanica.

Responsabilitatile dumneavoastra ca Inginer – proiectant in cadrul companiei sunt de proiectare si modelare a structurilor cabinelor, precum si a componentelor metalice, de aluminiu si plastice.


CERINTE

Dumneavoastra sunteti persoana potrivita daca ati absolvit o Facultate cu profil tehnic, aveti experienta minim 3 ani in proiectare CAD in domeniul mecanic (otel sau aluminiu) sau a materialelor plastice.

Este de preferat sa detineti cunostinte tehnice solide de desen tehnic, tolerante, prelucrari mecanice, imbinari, organe de masini si de rezistenta materialelor. Este necesar sa cunoasteti unul din urmatoarele programe CAD: ProE / Creo, Catia, Unigraphics / NX sau SolidWorks. Constituie un avantaj cunostintele asupra modulelor avansate (Sheet-metal, Surfacing, Mechanism).

Totodata este important sa fiti o persoana corecta, flexibila si sa detineti abilitati de comunicare si adaptare in echipa.


BENEFICII OFERITE

Bonuri de masa


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.