Inginer proiectant

Job Connect

28-02-2017 | EXPIRA LA 30-03-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sunteti interesat/a de modul in care lemnul poate fi modelat si transformat in diferite obiecte de mobilier? Ati fost atras/a in facultate de programul AutoCAD si va face placere sa lucrati cu el?

Daca raspunsul este DA la ambele intrebari, avem o oportunitate interesanta pentru dumneavoastra!

Clientul nostru este o companie cu capital german ce produce si comercializeaza obiecte de mobilier din lemn masiv, PAL furniruit si melaminat.

In Romania isi desfasoara activitatea din anul 1999 iar produsele sunt destinate aproape exclusiv exportului.

Pentru fabrica din Sibiu suntem in cautarea unui Inginer proiectant.

Acest job este o oportunitate interesanta pentru dumneavoastra daca doriti sa va dezvoltati in domeniul lemnului si al productiei de mobilier. Echipa din care veti face parte este formata din oameni deschisi, prietenosi iar atmosfera de la locul de munca este una placuta.

Persoana potrivita acestui post este absolventa Facultatii de Inginerie, in special a Facultatii de Ingineria lemnului. Este important sa cunoasteti programul AutoCAD si sa aveti bune cunostinte de limba engleza si/sau germana.


CERINTE

Ca inginer proiectant in cadrul acestei companii va veti ocupa in special de intocmirea desenelor tehnice cu ajutorul soft-urilor AutoCAD si ProLignum.

Daca informatiile de mai sus v-au starnit curiozitatea si interesul, va invit sa faceti primii pasi spre aceasta oportunitate.

Va multumesc!
Camelia Nistor


BENEFICII OFERITE

-asigurare transport


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.