Inginer proiectant

Job Connect

16-04-2015 | EXPIRA LA 16-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie de origine germana ce activeaza in domeniul tehnicii de automatizare. Cu o istorie de peste 40 de ani, aceasta companie este unul dintre cei mai mari producatori de tehnica de automatizare la nivel mondial. Ofera o gama variata de senzori pentru diverse domenii si industrii iar produsele si serviciile oferite sunt caracterizate de o inalta calitate la standarde internationale. In prezent, au peste 3000 de angajati care colaboreaza cu aproximativ 90 000 de clienti, in mai mult de 70 de tari din lume.

Anul acesta, compania va deschide o fabrica in Sibiu ce va cuprinde si un departament de Dezvoltare. Pentru acest departament organizam selectie pentru postul de Inginer Proiectant.

Ocupand acest post veti dezvolta si proiecta componente de mecanica fina pentru senzori inductivi folositi in automatizarile industriale. Veti realiza forme constructive de dimensiuni reduse in domeniile tehnologiei materialelor plastice si metalice.

Veti participa la identificarea de solutii constructive sigure, de la stadiul de idee pana la introducerea in serie respectand cerintele din specificatiile produselelor, a normelor si legislatiei in vigoare, a aspectelor referitoare la electronica si la sistemele de senzori, precum si a costurilor minime de fabricatie. Va veti asigura de calitatea dezvoltarii prin luarea in considerare a riscurilor, simularilor, calculelor si testelor la mostrele produse pe cont propriu. Veti participa de asemenea, la optimizarea solutiilor existente.

Acest post presupune si munca de proiect in echipa, incepand de la specificatii (analiza fezabilitatii), conceptie cu evaluarea in comun a alternativelor de solutionare, realizare, pana la aprobare pentru intrarea in serie a produselor.


CERINTE

Sunteti persoana potrivita daca aveti studii de inginerie, in special in domeniul constructilor de masini, mecanica fina, mecatronica. Cunostintele avansate ale programului Solid Works precum si cele de instrumente de simulare si de calcul, va vor fi de ajutor in activitatea dumneavoastra zilnica.

Este de preferat de asemenea, sa detineti cunostinte de tehnologia materialelor plastice si/sau de tehnologia metalelor. Un alt aspect important este indemanarea de a construi mostre in forme constructive mici.

Daca va regasiti in descrierea de mai sus, sunteti o persoana care lucreaza bine si cu placere intr-o echipa, comunicati cu usurinta cu colegii dumneavoastra si detineti cunostinte bune de limba engleza si/sau germana, sunt bucuroasa sa discutam mai multe detalii despre acest post.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.