Inginer Industrial, Sibiu

Job Connect

10-02-2017 | EXPIRA LA 12-03-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie de origine germana ce activeaza in domeniul electronic de peste 50 de ani. Compania a pornit ca o afacere de familie iar cu timpul, datorita calitatii produselor si a serviciilor oferite dar si a interesului pentru acest domeniu al oamenilor ce fac parte din echipa, activitatea companiei s-a extins in mai mult de 70 tari din lume.
In Romania, de mai bine de 10 ani, compania are activitate comerciala. In 2015 au inaugurat prima fabrica din tara noastra, in Sibiu. Anul acesta noi linii de productie vor fi transferate aici pentru o noua divizie de produse. Pentru aceasta suntem in cautarea a 2 Ingineri Industriali.

Cautam doua persoane care sa aiba experienta in organizarea si imbunatatirea proceselor de fabricatie, intr-o companie din industria automotive/ electronica.

Unul dintre posturi este adresat unei persoane care are experienta in organizarea unui transfer al liniilor de fabricatie iar ce-l de-al doilea este potrivit unei persoane mai practice, care este implicata in punerea acestor linii de fabricatie in functiune.

Studiile superioare de inginerie (electrica/ mecanica/ electromecanica) sunt obligatorii si la fel este si vorbirea fluenta a limbii engleze si germane.


CERINTE

In calitate de Inginer Industrial, sarcinile dumneavoastra vor avea legatura cu proiectarea si punerea in functiune a liniilor, proceselor si echipamentelor si imbunatatirea permanenta a acestora, adaptarea proceselor la fabricarea unor produse noi. Veti oferi asistenta in dezvoltarea si implementarea strategiei, veti implementa procese, programe si planificari ale activitatii de productie; veti oferi suport pentru echipa in dezvoltarea de noi tehnologii si continuarea imbunatatirii proceselor si a productiei.

Este foarte important sa cunoasteti si sa fi lucrat deja cu conceptele de Lean Manufacturing, REFA, PFMEA, Poka Yoke, pentru ca le veti implementa din acest job pentru optimizarea permanenta a procesului de productie, a timpilor etc.

MS Office, SAP si Proiect MS sunt programe pe care le veti folosi pentru a organiza si desfasura activitatea dumneavoastra si pe cea a subordonatilor.

Daca sunteti un inginer caracterizat de disciplina, orientat spre rezultat, cu motivatie, dar aveti si capacitatea de a lucra cu oamenii iar unul din posturile descrise vi se pare interesant, va invit sa discutam mai multe detalii.

Astept CV-ul dumneavoastra in limba engleza la adresa de e-mail recrutare@jobconnect.ro iar pentru mai multe detalii va stau la dispozitie la numarul de telefon 0747101808.

Va multumesc!
Dana Gradinaru


BENEFICII OFERITE

- bonuri de masa


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.