Inginer Calitate

Job Connect

30-03-2017 | EXPIRA LA 29-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este companie străină ce are peste 40 de ani experiență în domeniul automotive. În acești ani compania a urmărit să se dezvolte și la nivel internațional, ajungând în prezent, să fie activi în 6 țări raspandite pe 3 continente.Fabrica din România este prezentă în Sibiu din 2006 și produce componente pentru industria auto și are în jur de 300 de angajați în România.

În această perioadă suntem în cautarea unei persoane care să ocupe un post de Inginer Calitate.

Sunteți persoana potrivită dacă ați absolvit Facultatea de Inginerie, aveți experiență în industria auto, cunoașteți limba engleză la nivel mediu spre avansat și aveți abilități de coordonare. Cunoașterea limbilor spaniolă și/sau germană constituie un avantaj.


CERINTE

Inginerul de Calitate va fi responsabil de coordonarea inspectorilor din departamentul din care face parte și va avea urmatoarele responsabilități:

urmărește documentațiile de Vw si GM;
semnalizează neconformitățile;
realizează auditurile interne;
gestionează relațiile cu clienții și reclamațiile primite;
actualizează planurile de control;
oferă quality training operatorilor și inspectorilor;

Dacă vă regăsiți în descrierea acestui post, sunt bucuroasă să discutam mai multe detalii.

Vă mulțumesc!
Adina ANGHEL


BENEFICII OFERITE

bonuri de masa


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.