Inginer Calitate

Job Connect

23-07-2015 | EXPIRA LA 22-08-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie de origine germana, cu o traditie de peste 40 de ani, ce produce si comercializeaza componente electronice pentru industrie, va deschide anul acesta o fabrica in Sibiu.

Pentru departamentul Calitate selectam persoane in vederea ocuparii postului de Inginer Calitate.

Va invit sa parcurgeti informatiile de mai jos si sa discutam mai multe detalii, daca aceasta oportunitate este de interes pentru dumneavoastra.

Ca Inginer Calitate veti fi responsabil sa organizati Departamentul de Calitate al companiei. Veti valida si controla auditarea conform standardelor companiei si cerintelor clientilor. Veti fi responsabil de implementarea de proceduri specifice pentru mentinerea calitatii si imbunatatirea procesului de productie. Veti intocmi documentatiile necesare pentru implementarea noilor proiecte (APQP, PPA-FMEA, Control Plan) si veti urmari si controla indicatorii de calitate in planificarea activitatii departamentului.


CERINTE

Sunteti persoana potrivita daca aveti studii superioare in domeniul tehnic si minim 3 ani experienta pe o pozitie similara. Suntem in cautarea unei persoane organizate, responsabile si autonoma in luarea deciziilor. Este important sa fiti o persoana implicata si pasionata de acest domeniu. De asemenea, trebuie sa aveti cunostinte bune de limba engleza si germana.

Daca luati in considerare aceasta oportunitate profesionala astept CV-ul dumneavoastra in format Europass, in limba engleza.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.