Hardware Developer, Sibiu

Job Connect

09-01-2015 | EXPIRA LA 08-02-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie germana care produce si comercializeaza, la nivel mondial, senzori pentru diferite industrii, deschide un departament de dezvoltare in orasul Sibiu!

Compania activeaza din anul 1969 la cele mai inalte standarde de calitate, avand realizari tehnice deosebite in domeniul automatizarilor.

Departamentul de dezvoltare va face parte din fabrica noua din Sibiu, care va incepe activitatea in cursul acestui an (2015). Pentru acest departament, suntem in cautarea unui DEZVOLTATOR HARDWARE.

Va invit sa cititi mai jos descrierea acestui post si a persoanei potrivite pentru a il ocupa:

Ca dezvoltator hardware in aceasta fabrica, veti dezvolta circuite de evaluare si sisteme de senzori pentru intrerupătoare de proximitate fara contact, binare, inductive, pentru automatizări industriale.
Veti dezvolta tehnica analogica, activitate in care veti folosi microcontrolere, cu respectarea necesarului minim de spatiu pentru forme constructive cat mai mici.
In activitatea dumneavoastra veti respecta cerintele din specificatiile produselor, a normelor si legislatiei in vigoare, dar si a costurilor minime de proiectare si fabricatie.
Proiectele le veti duce la indeplinire ca parte integranta a unei echipe, care va participa la toate etapele: de la specificatii (analiza fezabilitatii), conceptie cu evaluarea in comun a alternativelor de solutionare, realizarea si pana la aprobarea pentru intrarea in serie.
Veti asigura calitatea dezvoltarii, luand in considerare riscurile, simularile, calculele si testele efectuate pe mostrele construite pe cont propriu.
Veti selecta elementele constructive: specificatiile noilor componente, dimensionarea senzorilor si a circuitelor.
Totdeauna veti avea in vedere optimizarea solutiilor existente.


CERINTE

Dorim sa ne cunoastem si sa incepem o colaborare daca dumneavoastra ati absolvit o facultate cu specializarea Electronica, Electrotehnica, Tehnologia Informatiei sau Fizica si aveti experienta in dezvoltarea de circuite analogice si/sau sisteme de senzori inductivi (sisteme cu bobine).
De asemenea, va vor fi de folos cunostintele aprofundate de instrumente de simulare si de calcul: SPICE, Mathlab, Labview, Mathcad.
Daca indepliniti cele de mai sus, va place si aveti eficienta in lucrul in echipa, comunicati usor si bine atat in mediul personal cat si in cel profesional, va invit sa discutam despre acest post, care poate fi o oportunitate pentru dumneavoastra.

Avand in vedere ca parte din echipa cu care veti lucra va fi din Germania, vor avea loc training-uri la sediile din Germania, va sunt necesare si cunostintele de limba engleza sau germana.


BENEFICII OFERITE

Oferta salariala se va discuta la interviu, cu angajatorul din Germania.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.