Gestionar cu carnet de Stivuitorist

Job Connect

31-05-2016 | EXPIRA LA 30-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam gestionar cu carnet de stivuitorist, pentru partenerul nostru, o companie multinoationala, cu sediul in Sibiu.
Compania se implica in activitatea diverselor firme, mai mici sau mai mari, prin comercializarea de utilaje si panze necesare in desfasurarea activitatilor de prelucrare a lemnului. Compania a fost infiintata la initiativa a doi americani in anii 1980. Cu timpul, afacerea a cunoscut o dezvoltare puternica si a inceput sa fie prezenta si pe piata din Europa. In prezent, compania are reprezentante in peste 100 de tari.
In Romania, compania este alaturi de clientii ei din anul 2008 si are sediul in Sibiu. Oamenii care formeaza echipa din Romania sunt persoane tinere, prietenoase care isi desfasoara meserie cu dedicatie.

Ca gestionar in cadrul acestei companii, dumneavoastra va veti o cupa de un depozit, veti inregistra toate intrarile si iesirile, veti tine gestiunea marfurilor si veti face comenzi.


CERINTE

Este important sa aveti cunostinte de contabilitatea primara si sa detineti certificat de stivuitorist.
Totodata, va vor fi necesare si cunostinte medii de limba engleza.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.