Functionar administrativ/Birou import

LIMOROM

18-02-2011 | EXPIRA LA 24-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Intocmeste oferte tehnice si de preturi.
Monitorizarea anunturilor, organizarea si pregatirea documentatiei pentru licitatiile la care firma participa.
Mentinerea si dezvoltarea relatiei cu clientii si potentialii clienti ai firmei in vederea furnizarii de informatii referitoare la produsele comercializate si modul de achizitionare a acestora.
Efectuarea traducerilor din limba germana in romana si invers.
Ofertarea de echipamente si utilaje comercializate


CERINTE

-Cunostinte avansate limba germana
-Cunostinte limba engleza, constituie avantaj
-Operare PC
-Experienta in domeniul relatii furnizori externi constituie avantaj


BENEFICII OFERITE

-Salariu atractiv
-Conditii de lucru foarte bune


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in 1990, S.C. LIMOROM SRL este importator unic si direct in Romania pentru produsele concernului german LIQUI MOLY - o gama variata de uleiuri motor, aditivi si cosmetice auto,vaseline, uleiuri si unguienti industriali.
Incepand cu anul 1995 S.C. LIMOROM SRL, comercializeaza, monteaza si intretine produsele firmelor KARCHER si WASHTEC - Instalatii-portal pentru spalat autoturisme, instalatii de recuperare si epurare a apei, aparate de spalat sub inalta presiune cu apa rece sau calda, aparate de maturat si aspirat cu autopropulsie etc.
Incepand cu anul 1997, S.C. LIMOROM SRL realizeaza in parteneriat cu firma ASSMANN, mobilari de magazine, in special cabinele statiilor de distributie de produse petroliere.
Utilajele de curatenie stradala produse de firma BUCHER-SCHORLING, constituie o alta gama de produse importate si comercializate de firma noastra.