Functionar administrativ

LIMOROM

04-11-2015 | EXPIRA LA 04-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati:
• Organizarea si coordonarea activitatiilor de secretariat si protocol
• Realizarea de activitati si raportari de marketing
• Pregatirea deplasarilor interne si externe ale conducerii firmei, efectuand in acest sens toate demersurile necesare privind cazarea, transportul, planificare intalniri
• Organizeaza si coordoneaza impreuna cu conducerea firmei instruirile, scolarizarile si intalnirile care au loc in cadrul firmei, avand responsabilitatea desfasurarii in bune conditii a acestora din punct de vedere al materialelor necesare, program, invitatii, catering


Durata contractul de munca va fi pe durata determinata de 24 de luni.


CERINTE

- Experienta in activitatea de secretariat minim 1 an
- Cunoştinţe limba engleza (constituie avantaj)
- Cunoştinţe avansate PC ( Word, Excel, Outlook)
- Abilitati foarte bune de organizare si comunicare
- Excelente abilități de tehnoredactare


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in 1990, S.C. LIMOROM SRL este importator unic si direct in Romania pentru produsele concernului german LIQUI MOLY - o gama variata de uleiuri motor, aditivi si cosmetice auto,vaseline, uleiuri si unguienti industriali.
Incepand cu anul 1995 S.C. LIMOROM SRL, comercializeaza, monteaza si intretine produsele firmelor KARCHER si WASHTEC - Instalatii-portal pentru spalat autoturisme, instalatii de recuperare si epurare a apei, aparate de spalat sub inalta presiune cu apa rece sau calda, aparate de maturat si aspirat cu autopropulsie etc.
Incepand cu anul 1997, S.C. LIMOROM SRL realizeaza in parteneriat cu firma ASSMANN, mobilari de magazine, in special cabinele statiilor de distributie de produse petroliere.
Utilajele de curatenie stradala produse de firma BUCHER-SCHORLING, constituie o alta gama de produse importate si comercializate de firma noastra.