Farmacist

ALPHAMED S.R.L

28-12-2016 | EXPIRA LA 30-12-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Receptia produselor atat din punct de vedere cantitativ cat si din punct de vedere calitativ.
-Monitorizarea conditiilor de pastrare a medicamentelor.
- Elibereaza produsele farmaceutice, conform legislatiei in vigoare


CERINTE

- Absolvent al Facultatii de Farmacie
- Autorizatie Libera Practica sau Certificat de membru al colegiului Farmacistilor
- Cunostinte operare PC
- Persoana comunicativa si deschisa.
- Prmis de conducere categoria B
- Disponibiltate la deplasari
- Persoana entuziasta, pozitiva, motivata, cu spirit de initiativa, orientata spre rezultate si deschisa provocarilor


BENEFICII OFERITE

Oferta salariala se va negocia in urma interviului


DESCRIEREA FIRMEI

ALPHAMED este o companie in continua dezvoltare, condusa de valori ce au la baza integritatea, lucrul in echipa, respectul pentru colegi si grija pentru pacienti. Acestea ne vor ajuta mai departe sa atingem noi culmi ale succesului, zi de zi.
Daca te pasioneaza dorinta de a imbunatati calitatea vietii umane, atunci o cariera la Alphamed poate fi ceea ce cauti. Ce dorim de la viitorul nostru coleg? Cautam oameni cu initiativa, entuziasm, idei diferite, perspective noi, experiente diverse in domeniu si dedicare catre servire, care ne vor ajuta sa intampinam nevoile multor clienti care se bazeaza pe noi in fiecare zi.
Alphamed recunoaste importanta unui echilibru intre viata de familie si cariera de farmacist, si pune accent pe sanatate si siguranta financiara. Alphamed iti asigura o echipa puternica de sustinere, oportunitati de avansare si programe de formare spre o cariera de succes si spre cea mai buna servire a pacientilor nostri. Aici vei avea parte de experiente care te vor provoca, colegi care vor motiva, tehnologie care iti va usura lucrul si servicii care te vor ajuta sa practici cu drag meseria de farmacist, dezvoltandu-te atat profesional, cat si personal.