Economist

Job Connect

13-09-2016 | EXPIRA LA 13-10-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este companie de origine spaniola ce are peste 40 de ani experienta in domeniul automotive. In acesti ani compania a urmarit sa se dezvolte si la nivel international, ajungand in prezent, sa fie activi in 6 tari raspandite pe 3 continente.

Fabrica din Romania este prezenta in Sibiu din 2006 si produce piese din metal si cauciuc pentru industria auto. Este una dintre cele mai prospere fabrici din grup.

Departamentul financiar este condus de un Manager financiar care coordoneaza o echipa de economisti. Pentru acest departament suntem in cautarea unei persoane care sa ocupe postul de economist.

In calitate de economist al acestei fabrici veti fi responsabil/a de plati interne si externe, de inregistrari contabile. De asemenea, veti tine permanent legatura cu reprezentantii bancilor colaboratoare. In responsabilitatea dumneavoastra intra si relatia cu clientii si furnizorii pentru actiuni ce au legatura cu facturare, plati, diverse discrepante.


CERINTE

Pentru a va putea desfasura activitatea in acest departament este important sa aveti studii economice si experienta in acest domeniu de cel putin 2 ani. Sunt importante cunostintele de contabilitate si legislatie financiar – bancara. De asemenea, este importanta cunoasterea programului SAP si a pachetului MS Office, in special programul Excel.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.