Economist

Job Connect

18-08-2015 | EXPIRA LA 17-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru o companie producatoare de piese din metal si cauciuc, cu sediul in Sibiu, suntem in cautarea unei persoane care sa ocupe postul de Economist.
In calitate de economist in cadrul acestei companii, dumneavoastra veti fi responsabil de inregistrarile contabile, veti mentine legatura cu institutiile statului si bancile colaboratoare. Veti fi responsabil de platile interne si externe si va veti ocupa de buget. De asemenea, dumneavoastra veti mentine legatura cu clientii companiei, in ceea ce priveste facturarea, platile si va veti ocupa de rezolvarea diverselor situatii ce pot sa apara.
Daca sunteti in cautarea unei noi schimbari si considerati ca acest post vi se potriveste, astept CV-ul dumneavoastra, in format Europass, in limba engleza, pe adresa recrutare@jobconnect.ro.


CERINTE

Persoana potrivita pentru acest post este absolventa a unei facultati cu profil economic si are experienta de minim 3 ani in acest domeniu. Sunt importante cunostintele de contabilitate si legislatie financiar – bancara. De asemenea, este importanta cunoasterea programului SAP si a pachetului MS Office, in special programul Excel.

Daca sunteti in cautarea unei schimbari si considerati ca acest post vi se potriveste, astept CV-ul dumneavoastra, in format Europass, in limba engleza, pe adresa recrutare@jobconnect.ro.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.