COORDONATOR DEPARTAMENT PROIECTARE - INGINER MECANIC PROIECTANT

CONFIDENTIAL

18-06-2017 | EXPIRA LA 18-07-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vrem Team leader !
Recrutam urgent pentru companie romano-germana cu sediul in Sibiu COORDONATOR DEPARTAMENT PROIECTARE - INGINER MECANIC PROIECTANT, foarte bune cunostinte de proiectare 3D in SolidWorks / ProEngineering / Catia V5, abilitati de coordonare a echipei, viziune si inovatie!
Compania activeaza in domeniul automatizarilor industriale, abordand proiecte prototip de automatizarii si linii de productie.


Cunostinte solide de proiectare 3D, de preferat in SolidWorks / ProEngineering / Catia V5
Absolvent studii superioare - profil tehnic, inginerie (de ex. TCM)
Cunostinte automatizari industriale, echipamente automotive, linii de productie, mese si celule de montaj.
Experienta ca team-leader, coordonator de echipa sau project manager. Cautam un candidat capabil sa coordoneze echipa de proiectanti din cadrul firmei, compusa din proiectanti cu experienta in 2D si 3D.
Echipa este structurata si functioneaza impreuna de peste 5 ani si a abordat impreuna proiecte complexe, prototip pentru mari producatori din industria automotive. Este o echipa dinam
ica, in crestere, primind permanent noi membri.
Suntem interesati de candidati stabili, centrati pe obiective, capabili sa gestioneze resursele echipei de proiectare, familiarizat cu proiecte cu termen limita, gestionarea task-urilor, etc.

Experienta: Consideram ca nu experienta in ani este relevanta ci competenta si abilitatile in domeniu.

Alte informatii: Pachetul salarial este peste media oferita in zona si in domeniu si este negociat in functie de experienta candidatului si de nivelul de competenta.


Descrierea companiei:
Compania client este o companie romano-germana cu sediul in Sibiu, cu vechime de peste 17 ani in piata de profil, abordand proiecte complexe pentru mari producatori din industria automotive. Concepem prototip si venim cu idei noi pe piata.


CERINTE

Experienta ca team-leader;
Cunoscator experimentat Solidworks / ProEngineer 3D si 2D


DESCRIEREA FIRMEI

Servicii de selectie si recrutare