Consultant Vanzari Clienti Business

MANPOWER

03-09-2014 | EXPIRA LA 03-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Manpower recruteaza un Consultant Vanzari Clienti Business pentru unul dintre cei mai mari furnizori din domeniul telecomunicatiilor:

- vanzarea de solutii integrate de: voce mobila, voce fixa, date mobile, precum si a altor servicii aditionale;
- promovarea si vanzarea produselor din portofoliu catre toate tipurile de entitati juridice (companii mari sau mici, institutii, ONG-uri, PFA, etc);
- prezentarea produselor / serviciilor, vanzarea acestora si incheierea contractelor;
- monitorizarea gradului de satisfactie al clientilor;
- solutionarea cererilor venite din partea clientilor;
- intocmirea rapoartelor de activitate;
- indeplinirea planuui de vanzari.


CERINTE

- minim 1 an experienta in colaborarea cu clienti persoane juridice;
- aptitudini tehnice, capacitate de analiza si sinteza, atentie la detalii;
- cunostinte in domeniul telecomunicatiilor - reprezinta avantaj;
- imagine profesionala corespunzatoare, comportament etic;
- excelente abilitati de comunicare, sociabillitate, persuasiune;
- perseverenta, initiativa, orientare spre performanta.


BENEFICII OFERITE

- oportunitate de dezvoltare pe termen lung;
- salariu fix + sistem de bonusare.


DESCRIEREA FIRMEI

ManpowerGroup este recunoscut la nivel mondial ca fiind lider in servicii inovatoare cu forta de munca. Expertiza noastra si experienta pe diverse domenii de activitate ne permit sa previzionam pulsul schimbarilor de pe piata muncii si sa actionam la timp in beneficiul partenerilor nostri.
Suntem proactivi oferind candidatilor si clientilor nostri servicii competitive, ajutandu-i sa castige in Lumea muncii Contemporane.
ManpowerGroup este prezent in Romania din 2003, avand deschise pana in prezent 12 agentii in 9 orase (Bucuresti, Timisoara, Brasov, Cluj, Iasi, Ploiesti, Craiova, Pitesti si Sibiu).
Compania este specializata in: plasare de forta de munca permanenta si pe baza de contract, munca temporara, payroll, gestiune si administrare de contracte, externalizare, evaluare si selectie, formare, consiliere de cariera, precum si servicii de consultanta pe probleme organizationale.
ManpowerGroup Romania este lider in furnizarea de solutii inovatoare cu forta de munca, creand si oferind solutii de mare impact ce permit clientilor sai sa isi sporeasca competitivitatea pe piata si sa isi atinga obiectivele de business. Resursele detinute, clientii internationali si reputatia dobandita, atrag candidati talentati, cu un nivel de educatie ridicat si profesionisti cu o experienta vasta in domeniul in care activeaza.