Consultant Tehnic Telesales

Job Connect

19-09-2014 | EXPIRA LA 19-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem in cautarea unui Consultant Tehnic Telesales care sa isi doreasca sa lucreze intr-o companie multinationala cu investie germana care produce si comercializeaza senzori pentru diferite domenii si industrii.

Postul de Consultant Tehnic Telesales presupune promovarea si vanzarea produselor companiei prin telefon precum si oferirea de suport tehnic clientilor.


CERINTE

Sunteti persoana potrivita daca aveti studii de inginerie in domeniul tehnic, sunteti pasionat si aveti experienta in domeniul Telesales sau vanzari si aveti cunostinte de limba engleza sau germana la nivel avansat.

Sunteti o persoana care comunica usor cu cei din jur, va integrati cu usurinta intr-o echipa, sunteti o fire analitica, persuasiva si orientata spre rezultate.

Cunostintele in domeniul comunicatiilor industriale si a senzorilor reprezinta un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Acest post va ofera un loc de munca sigur intr-o companie multinationala, unde va veti bucura de conditii de munca la standarde internationale, telefon de serviciu si un pachet salarial atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.