Consultant Tehnic

Job Connect

10-04-2017 | EXPIRA LA 10-05-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie de origine germana, ce activeaza in domeniul electronic de peste 50 de ani. Este renumita la nivel international pentru calitatea produselor si serviciilor oferite.
Echipa este formata din oameni veseli, pasionati de domeniul in care activeaza si stabili din punct de vedere profesional. Compania este reprezentata cu succes in toata tara printr-o echipa de ingineri de vanzari.
Pentru sediul din Sibiu suntem in cautarea unei persoane care sa ocupe un post de Consultant Tehnic.


CERINTE

Aceasta oportunitate este potrivita pentru dumneavoastra daca ati finalizat studiile unei facultati de inginerie si sunteti interesat pe langa partea tehnica si de relatia cu clientii, de partea de vanzari. Daca aveti experienta in domeniul automatizarilor atunci sansele dumneavoastra de a ocupa acest post vor creste. De asemenea, sunt importante cunostintele avansate de limba engleza si abilitatea de a relationa bine cu ceilalti membri ai unei echipe. Cunoasterea programelor Excel, Power-Point si CRM va vor fi de ajutor in organizarea eficienta a activitatilor.

In calitate de Consultant Tehnic, veti oferi consultanta tehnica pre si post vanzare. Va veti ocupa de realizarea ofertelor pe baza cererilor venite de la clienti, veti intocmi echivalari, veti interactiona in permanenta cu echipa de vanzari si veti oferi solutii tehnice atunci cand va fi necesar.

Daca este de interes pentru dumneavoastra acest post si va regasiti in cerintele acestuia, sunt bucuroasa sa discutam mai multe detalii.

Va multumesc!
Adina Anghel


BENEFICII OFERITE

bonuri de masa;
comision din vanzari;


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.