AUTOHAUS HUBER SRL- SIBIU, Reprezentanta Opel, angajeaza: Vopsitor auto si Tinichigiu carosier

AUTOHAUSE HUBER

20-10-2014 | EXPIRA LA 19-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vopsitor auto
Executã operatii de vopsire la autovehicule.
Aria de competentã trebuie sã fie vastã, pe lângã operatiile de vopsire propriu-zise, lucrãtorii trebuie sã ofere o solutie optimã din punct de vedere tehnic, estetic, calitativ si economic.
Vopsitorul trebuie sã aibã cunostinte variate în ceea ce priveste diversitate tipurilor de caroserii, sã cunoascã foarte bine modul de utilizare a diverselor materiale de vopsitorie cât si compozitia chimicã a acestora.

Tinichigiu carosier
- executa operatii de reparatie si intretinere a autovehiculelor. Trebuie de asemenea sa ofere solutia optima din punct de vedere tehnic, calitativ, economic si al sigurantei autovehiculului in circulatie.


CERINTE

Experienta in domeniu

· Permis conducere categoria B

· Abilitati de comunicare si de lucru in echipa


DESCRIEREA FIRMEI

SC Autohaus Huber SRL este distribuitor si reparator autorizat Opel pentru judetele Sibiu si Hunedoara, si reparator autorizat Chevrolet. De asemenea, societatea este autorizata de Registrul Auto Roman pentru ITP. Firma dispune de un show-room modern pentru prezentare auto, atelier service auto de ultima generatie, tinichigerie, vopsitorie, spalatorie auto, magazii, birouri, utilitati proprii, etc.

Pentru toate autovehiculele comercializate se asigura garantie si service la standard Opel. Serviciile care se adreseaza si altor marci include posibilitatea efectuarii de Inspectii Tehnice Periodice, reparatii mecanice, electrice, de tinichigerie, vopsitorie cu uscare controlata, echilibrari roti si nu in ultimul rand spalatorie auto.