Asistent Vanzari in echipa Job Connect

Job Connect

21-02-2017 | EXPIRA LA 23-03-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Buna ziua!

Suntem echipa Job Connect si din 2007 facem posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna. Activitatile noastre principale sunt consultanta si recrutarea de personal in diferite domenii de activitate. Deservim clienti din Romania si suntem implicati si in proiecte internationale ce implica recrutarea de specialisti din Romania pentru companii din Europa.

Dorim sa ne completam echipa cu un nou coleg sau o noua colega care sa ne ajute sa facem cunoscut serviciul nostru de recrutare, firmelor din judetul Sibiu. Sunteti o persoana interesata de domeniul recrutarii si de modul in care functioneaza o companie? Sunteti interesata de oameni si doriti sa va dezvoltati in domeniul consultantei?

Acest job poate fi o oportunitate interesanta pentru dumneavoastra daca sunteti in primii ani de activitate si doriti sa va implicati intr-un job care sa va ajute sa va dezvoltati personal si profesional.

In fiecare zi veti fi implicat/a in prospectarea si documentarea firmelor din judetul Sibiu care sunt sau pot deveni clientii nostri. Le veti monitoriza activitatea acestor firme pe site-urile lor sau pe site-urile specializate de recrutare pentru a fi la curent cu joburile disponibile. Ocazional veti contacta aceste firme pentru a le prezenta candidati sau pentru a avea un prim contact telefonic.


CERINTE

Este important pentru noi sa fiti o persoana meticuloasa, organizata, rabdatoare care sa vorbeasca si sa scrie corect in limba romana. De asemenea, este necesar sa cunoasteti limba engleza la nivel avansat si sa aveti permis de conducere. Studiile dumneavoastra universitare care completeaza profilul acestui job sunt din sfera stiintelor socio-umane.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.