Asistent comercial si logistica

Job Connect

12-08-2016 | EXPIRA LA 11-09-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este partenerul autorizat al unei companii multinationale si activeaza in Sibiu din anul 2002.

In centrul activitatii sale sta comercializarea lubrifiantilor de specialitate adaptati aplicatiilor din majoritatea ramurilor industriale.

Compania este condusa de un antreprenor roman ce a ales cu grija furnizori si cu ajutorul lor face o afacere prospera in Romania. A pus accent pe echipa si a optat pentru stabilitate in cadrul acesteia. Modul in care se organizeaza munca se bazeaza pe experienta proprie a chipei si in egala masura pe know-how-ul pe care il au din partea furnizorilor pe care ii reprezinta in Romania.

In prezent suntem in cautarea unei persoane care sa ocupe postul de Asistent comercial si logistica in acesta companie.

Responsabilitatile dumneavoastra in calitate de Asistent comercial si logistica se refera la: intocmirea ofertelor si preluarea comenzilor de la clienti, verificarea stocului si discrepantelor intre ceea ce a fost comandat si ce a fost livrat, verificarea istoricului clientilor si bineinteles facturarea in programul de contabilitate. Este necesar sa aveti cunostinte despre Office la nivel avansat pentru a folosi tabele si a va organiza fluxul de informatii mai bine.


CERINTE

Sunteti persoana potrivita daca ati absolvit facultatea de Economie sau Inginerie (este important deoarece veti lucra cu produse ce au diversi parametri pe care trebuie sa ii intelegeti), aveti experienta minim 2 ani intr-un departament in care v-ati ocupat de contabilitate sau Logistica / Transporturi / Suport Clienti, cunoasteti limba engleza la nivel avansat (este necesar deoarece veti comunica frecvent cu persoane din echipa furnizorului) si bineinteles sunteti o persoana calma, responsabila si organizata. Acest tip de atitudine va va ajuta sa faceti fata unor situatii sub presiune generate de catre clienti.


BENEFICII OFERITE

Bonuri de masa


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.