Analist Calitate

EuroTriade Romania

14-12-2011 | EXPIRA LA 13-01-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati :

Veti raspunde de analiza, solutionarea si documentarea neconformitatilor semnalate de catre inspectorii de calitate receptie. Veti planifica procesele pentru reperele automotive (analize FMEA, planuri de control, supervizarea intstructiunilor de lucru, PPAP, APQP). Veti solutiona reclamatiile calitative din partea clientilor.


CERINTE

Candidatul ideal :
Aveti studii superioare in domeniul tehnic, aveti experienta profesionala in domeniul calitatii (tool-uri precum: analize FMEA, Planuri de control, PPAP, APQP). V-ati dezvoltat capacitatile de sinteza, indemanare, organizare, rigoare, meticulozitate. Vorbiti fluent limba germana.


BENEFICII OFERITE

Se ofera posibilitatea de dezvoltare in industria electronica intr-o companie ce dispune de dotari la nivel international, un job provocator cu un pachet salarial atractiv


DESCRIEREA FIRMEI

EuroTriade este o companie multinationala specializata in domeniul consultantei in resurse umane. Avem sedii in tari ca Germania, Franta, Rusia, China si Romania.
Compania a fost infiintata in anul 1989 si de-a lungul timpului si-a construit o experienta bogata in domeniul automotiv si al distributiei, avand parteneri nationali si multinationali de renume.
In intampinarea dorintelor dumneavoastra de a avea un viitor profesional cat mai bun, asteptam candidaturile dumneavoastra si ne angajam in a va oferi sansa de a lucra pentru partenerii nostri.