Asistente-Ingrijitoare pt Scotia

Acqua Dolce

02-04-2014 | EXPIRA LA 02-05-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Acqua Dolce Ltd reprezinta un numar larg de organizatii medicale private de ingrijire si supraveghre din Marea Britanie , organizatii deosebit de interesate in angajarea de Asistente si Ingrijitoare din Romania.

In acest moment sintem in cautarea unor candidati pentru angajarea in pozitii de asistent-ingrijitor , pozitii disponibile imediat pentru centre de ingrijire din nordul Scotiei.

Candidatii ar fi trebuit , in mod ideal , sa fi inceput sau sa fie in curs de aplicare pentru Pin-ul preliminar in sistemul NMC. Alternativ , compania noastra va poate asista si ajuta in deschiderea si urmarirea acestui process.

Experienta Nu este obligatorie , totusi candidatii trebuie sa fie pe deplin documentati in profesie si sa detina toate calificarile profesionale ale job-ului – o lista completa a documentelor necesare va fi disponibila in timpul si/sau imediat dupa primul interviu. Candidatii trebuie de asemenea sa aiba un nivel bun de lb. engleza , sa fie gata pentru o sedere de cel putin 12/douasprezece luni , sa aiba o atitudine atenta si compasionata si de asemenea sa detina o flexibilitate in atitudinea fata de munca.

Compania noastra va va asista de-alungul intregului process de recrutare si angajare si va va ajuta cu toate informatiile si datele disponibile asupra procedurilor si proceselor de stabilire si aranjare in UK (impozite , taxe , chirie , sistemul de sanatate etc. ) .

Dorim sa subliniem ca Acqua Dolce , firma de recrutare britanica inscrisa si functionind legal sub legislatia britanica NU percepe si/sau solicita nici o taxa , comision sau orice alte drepturi , de orice natura sau forma , direct sau indirect , de-alungul procesului de recrutare si angajare in UK.

Va rugam sa aplicati si pe info@acquadolce.co.uk


CERINTE

exp minim 6 luni , engleza