Inginer industrializare

EuroTriade Romania

03-06-2015 | EXPIRA LA 03-07-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Inginerul industrializare va administra în cooperare cu inginerii de producție în cauză, industrializarea de produse noi (și modificările aferente), asigurându-se că noul produs (sau îmbunătățirea lui) este implementat în conformitate cu sistemul companiei la timp si incadrat in buget.


CERINTE

Inginer industrializare care sa vina din industria automotive. Parcursul sau de cariera:
a acumulat experienta anterioara ca inginer de proces/ ca manufacturing
a mai lansat produse noi in productie
are studii superioare tehnice
are peste 3 ani experienta in automotive
limba engleza la nivel avansat
persoane mature care vad procesul cap – coada ( inteleg productia nu operational ci si conceptual/strategic), coordoneaza totul ca produsul sa intre in productie si ofera suport inca 3 luni dupa implementarea lui;
persoane descurcarete care pot gestiona o cantitate mare de informatii si rezistente la stres; cu bune abilitati de negociere, diplomati ( vor avea contact cu strainatatea)


BENEFICII OFERITE

Salonta este situata in partea de vest a Romaniei, in sud-vestul judetului Bihor, fiind strabatut de principala artera feroviara si de sosea din vestul tarii, facand legatura intre Oradea - Arad – Timisoara. Aceasta se afla la o distanta de 39 km de Oradea, foarte aproape de viitoarea autostrada ce va lega Oradea - Cluj Napoca - Bucuresti.
a. Compania : 520 angajati, in continua dezvoltare; activeaza in domeniul automotive; ( in 2013 profitul net a crescut cu 40,6%, de la 1,82 milioane de lei la 2,56 milioane de lei; iar in Romania in acelasi an compania a declarat o cifră de afaceri de 24 milioane de lei )
b. Locatie atractiva
este un orasel mic si cochet ( are 9 gradinite, un club al copiilor, 2 licee, o scoala si un colegiu national)
sporturi: fotbal (CSM Olimpia Salonta), aeromodelism: CS Metalu Salonta; tenis, karate, kickbox, baschet, volei, box
principalele elemente potentiale de dezvoltare (premise):punct de trecere a frontierei, principal motor de dezvoltare socio-economica în toate sectoarele; posibilitate de amenajare zona libera; zona de cooperare pt. amenajari si dezvoltari între regiuni de granita; zona aflata pe coridorul principal de dezvoltare judeteana


DESCRIEREA FIRMEI

EuroTriade este o companie multinationala specializata in domeniul recrutarii avand o experienta de 6 ani in domeniul automotive si tehnic recrutand pentru pozitii de TOP, MIDDLE management si specialisti.

Tipuri de Job-uri active: Calitate (Management, Specialisti), Embedded SW Engineer, Inginer proces, Engineering Manager, Automatisti in locatii precum jud. Brasov, Timisoara, Arad, jud. Sibiu, judetul Alba.

Mai multe detalii despre noi:
site: http://new2.eurotriade.com/
blog: http://blog.romania.eurotriade.com/
facebook: EuroTriade-Romania

Va recomandam sa trimiteti CV-ul dvs. pe adresa: contact.romania@eurotriade.com pentru o mai buna rezolutie a acestuia.

Freelanceri/ propuneri de afaceri- office.romania@eurotriade.com

[!] Program de recomandari. Cunosti pe cineva potrivit pentru unul dintre posturile noastre? Trimite datele de contact sau CV-ul acestuia si noi te premiem. http://blog.romania.eurotriade.com/?p=71