Spalatori vase Grecia

Euroinfojobs srl

06-04-2015 | EXPIRA LA 06-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Selectam pentru hotelul partener din Grecia,insula Rhodos personal hotelier pentru sezonul 2015 aprilie octombrie:),personal bucatarie(ajutori bucatari,kitchen cleaner),gradinari,bellboy. Salarizarea este de 500-600 euro net pe luna plus bacsisuri,cazare si masa inclusa,asigurare medicala si sociala.Program: 8 ore pe zi/6 zile pe saptamana.Plecarile se fac in luna aprilie,nu percepem niciun fel de taxa la plecare(comisionul se va retine din primul salariu).Tel:0746611205 e-mail:infogrecia@euroinfojobs.com


CERINTE

CERINTE
Limba engleza nivel conversational,pentru personal de curatenie se cere experienta in domeniu minim 3 ani,persoanle tinere nu necesita experienta,candidatii isi vor platii drumul pina la destinatia jobului,persoanle interesate pot depune cv insotit de poza la adresa noastra de e-mail.Nu percepem niciun fel de taxa la plecare,locuri limitate!


BENEFICII OFERITE

Salarizarea este de 500-600 euro net pe luna plus bacsisuri,cazare si masa inclusa,asigurare medicala si sociala.


DESCRIEREA FIRMEI

EuroinfoJobs srl este o companie de recrutare, selectie si plasare a fortei de munca, companie cu capital romanesc care activeaza in Constanta. EuroinfoJobs srl ofera servicii de recrutare si selectie si plasare personal calificat si necalificat precum si personal pentru strainatate. Misiunea noastra: Atingerea succesului profesional intr-o lume in permanenta schimbare – Transparenta – Deplina legalitate – Onestitatea si responsabilitatea sociala – Orientarea spre nevoile clientului – Comunicarea!