Relationship Manager Trainee 2014

LIBRA INTERNET BANK SA

29-07-2014 | EXPIRA LA 28-08-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Libra Internet Bank ofera absolventilor de studii superioare economice, cu bune abilitati de comunicare si cu atitudine "can do" , sansa de a parcurge un program intensiv de invatare in domeniul vanzarilor, in postura de Relantionship Manager Trainee.


CERINTE

Timp de 6 luni, candidatii vor deprinde tehnici de vanzare, negociere, cunostinte aplicate privind comportamentul consumatorului, atat de la profesionistii din diviziile si sucursalele Libra Internet bank, cat si prin propriile lor experiente.
La finalul programului, cei care isi insusesc temeinic si profesionist cunostintele si atitudinea necesare unui Relantionship Manager de succes vor putea sa isi continue activitatea intr-una din sucursalele bancii noastre.
Printr-un astfel de program full-time renumerat, absolventii dornici sa lucreze in banking fac primii pasi in conturarea unui traseu profesional propriu, beneficiaza de un cadru optim de ascensiune prin rezultatele lor si se pot face remarcati si apreciati prin initiativa, implicare si obiective indeplinite.


BENEFICII OFERITE

Iata cateva motive pentru care iti vei dori sa te alaturi echipei Libra Internet Bank:
- Te pozitionezi ca un alumn de succes, lucrand intr-o institutie bancara inovatoare, cu un concept original: prima banca dedicata profesiilor liberale;
- Deprinzi rapid, prin traininguri si sprijinul colegilor, procedurile bancare practice si secretele unei profesii pline de satisfactii
- Primesti sprijin din partea colegilor in dezvoltarea ta personala si a carierei tale;
- Intri intr-o echipa tanara, dinamica, pregatita sa faca performanta, dar si sa se imprieteneasca;
- Ai un pachet salarial atractiv
- Iti dezvolti spiritul competitiv si gandirea de invingator prin accesul la programe de team building, concursuri sportive


DESCRIEREA FIRMEI

Ai drept calitati spiritul dinamic, perseverenta si entuziasm? Iti doresti o cariera de succes in mediul financiar-bancar?

In Libra Internet Bank iţi oferim un mediu de lucru provocator, modern şi orientat către rezultate. Suntem organizaţia care susţine tinerii excepţionali, ambiţioşi, care doresc să-şi contureze un brand profesional şi să-şi dezvolte cariera îndrumati de specialiştii băncii.
Suntem o echipă tânără şi dinamică. Vei găsi adevăraţi profesionişti, oameni cu experienţă, comunicativi şi proactivi care apreciază performanţa. Entuziasmul şi energia acestora îţi vor oferi o atmosferă de lucru plăcută şi colegială.


Te asteptam alaturi de echipa noastra!