Montatori acoperisuri tigla Suedia

Euroinfojobs srl

18-06-2015 | EXPIRA LA 18-07-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Selectam montatori acoperisuri din tigla pentru Suedia,cazarea in apartament este asigurata de catre angajator ,de asemenea si transportul.Se cauta persoane cu experienta in montarea acoperisurilor,cu varsta pina in 43 de ani.Grila de salarizare este de 1200 de euro la un program de 8 ore pe zi/5 zile pe saptamana,posibilitate de overtime si bonus(200 de euro),asigurare medicala inclusa.FIRMA NOASTRA NU PERCEPE COMISION!Limba engleza reprezinta un plus,candidatii isi vor platii drumul catre destinatia jobului,plecari rapide


CERINTE

Experienta in montarea acoperisurilor in special de tigla,varsta maxima 43 ani,limba engleza nivel mediu de conversatie,nu aplicati daca nu corespundeti cerintelor!
E-mail: contact@euroinfojobs.com
tel:0746611205


BENEFICII OFERITE

posibilitate de overtime,bonus de 200 euro la target facut.


DESCRIEREA FIRMEI

EuroinfoJobs srl este o companie de recrutare, selectie si plasare a fortei de munca, companie cu capital romanesc care activeaza in Constanta. EuroinfoJobs srl ofera servicii de recrutare si selectie si plasare personal calificat si necalificat precum si personal pentru strainatate. Misiunea noastra: Atingerea succesului profesional intr-o lume in permanenta schimbare – Transparenta – Deplina legalitate – Onestitatea si responsabilitatea sociala – Orientarea spre nevoile clientului – Comunicarea!