Marketing afiliat - promovare platforme online

NETSALES Development

18-12-2012 | EXPIRA LA 20-12-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Scopul proiectului este sa ii ajutam pe toti clientii nostri sa redescopere bucuria de a lua decizii simple, bazate pe fapte reale, verificabile intr-un timp cat mai scurt.

Pentru asta insa avem nevoie de tine.

Avem nevoie ca tu sa te alaturi echipei noastre si sa arati tuturor celor din jurul tau avantajele aduse de folosirea unor servicii online, la certitudinea unui produs corect, un pret adaptat bugetului personal si mai ales siguranta ca cineva este langa tine si te ajuta sa iei cele mai bune decizii.

NU ESTE NECESARA EXPERIENTA IN VANZARI
pentru ca de asta ne ocupam noi!

Cum functioneaza sistemul de afiliat – agent de marketing?

- Fiecare agent recomanda folosirea site-urilor partenere pentru informatii despre produse si preturi sau chiar pentru a le achizitiona prin intermediul magazinelor online.
- In momentul in care faci o recomandare unei persoane ii inmanezi si un cod de reducere pentru a fi folosit pe site. Acest lucru il faci fie prin materiale de promovare fie prin email, sms sau orice alt mijloc de comunicare electronica
- Avand in vedere ca oferim o reducere, cel care intra pe site la recomandarea ta va folosi cu siguranta codul de reducere primit de la tine
- In baza acestui cod, pe langa oferirea unui discount noi reusim sa identificam agentul ce a facut acea recomandare si drept urmare vanzarea este inregistrata in contul tau
- Calculam sumele totale incasate ca urmare a recomandarilor tale si aplicam grila agreata de remuneratie pentru a calcula care este comisionul cuvenit tie.

http://www.youtube.com/watch?v=5dVmdqqSW5E


CERINTE

- Tot ce trebuie sa faci este sa promovezi site-urile partenere. Vei primi de la noi toate materialele de informare, trainingul si instrumentele de care ai nevoie.
- De asemenea, vei primi acces la un cont doar al tau, unde vei putea vedea vanzarile catre clientii adusi de tine, performantele portofoliului precum si comisioanele care ti se cuvin.
- Este necesara experienta minima in utilizarea unui computer, conexiune la internet si o adresa de e-mail valida.


BENEFICII OFERITE

- Apartenenta la o comunitate nationala deschisa catre identificarea si implementarea afacerilor de actualitate;
- Flexibilitatea de a te implica in limita resurselor si a timpului disponibil;
- Oportunitatea de a transforma o colaborare intr-o afacere profitabila fara NICI O INVESTITIE!

Rezervat viitorilor antreprenori de succes din toata tara.


DESCRIEREA FIRMEI

Un raspuns firesc la cercetarea asidua a unor jucatori importanti din piata de online de a se dezvolta agresiv, atragand cote din piata de offline a industriilor in care activeaza.