CLIENT FALS

INDUCTUM SRL

30-04-2015 | EXPIRA LA 30-05-2015

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Angajam persoane care sub acoperire ca si clienti testeaza produsele si serviciile oferite de anumite companii si de angajatii acestora.
Sunt proiecte pentru anumite companii cu care lucram din domenii ca restaurante, banci, IT,Call Center sau alte servicii diverse. Trebuie sa fiti un client sub acoperire sa comandati anumite produse sau servicii iar ulterior faceti o analiza dupa un chestionar standard. Toate aceste informatii ajung catre conducerea acelor companii. In functie de cum va descurcati si ce calificative primiti apoi de la acestia primiti in continuare noi proiecte pe acest segment.
In unele cazuri vi se solicita strict sa fiti clienti ai acelui local sub acoperire si sa faceti consumatie platita de catre acea locatie pentru atragerea de noi clienti si pentru a face atmosfera placuta.


CERINTE

Dupa cum am specificat cautam persoane diferite ca si tipologii ca si varsta ca si nivel de studii sau pregatitre.
Cunoasterea unei limbi straine de circulatie internationala constitue un avantaj.
Se lucreaza in toata tara ca si locatie. Nu necesita deplasare si asiguram training in acest sens. Spirit de observatie dezvoltat, persoana meticulosa si ordonata sociabila.


BENEFICII OFERITE

Se ofera traing. Bonisuri consistente.
Mediu placut si interesant de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania nostra se ocupa cu dezvoltarea unor proiecte si evenimente in tara dar si promoveaza o serie de produse variate din domeniul artistic si nu numai.
Realizam anumite evenimente dar si intruniri.
Realizam diverse materiale publicitare dar si alte servicii.