Broker de Asigurari

Campion Broker de Asigurare

07-01-2013 | EXPIRA LA 06-02-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

POTI FI SI TU CAMPION BROKER DE ASIGURARE !
Vrei sa castigi bani activand intr-un domeniu atractiv, care ramane in permanenta de viitor? Ai un calculator, o imprimanta si acces la internet? Te asteptam sa te alaturi echipei Campion Broker de Asigurare! Pe langa comisionarea atractiva se ofera suport tehnic si logistic pentru demararea si gestionarea afacerii: instruire, platforma de lucru, contracte cu toti asiguratorii importanti, asistenta daune pentru clienti, acoperirea raspunderii profesionale, etc.
Daca lucrezi deja pentru un asigurator sau broker si esti nemultumit de posibilitatile limitate de a satisface cererile clientilor, de comisioanele care nu sunt cele mai atractive si nu se platesc la timp, sau de softul folosit care nu tine pasul cu schimbarile din piata, atunci vino sa devii partener Campion Broker de Asigurare!
CAMPION BROKER DE ASIGURARE, societate de brokeraj cu dezvoltare la nivel national, pune la dispozitia clientilor sai orice tip de asigurare de la peste 20 societati de asigurare.
Sunt interesat de persoane care vad domeniul asigurarilor ca fiind solutia unei bunastari financiare si nu numai, pentru prezent si viitor, o alternativa la afacerile clasice pe termen lung.

De ce sa lucrezi pentru altii cand poti lucra pentru tine.
Locul si programul de lucru il stabilesti in functie de cum te simti mai bine. Asa poti avea si cele mai bune rezultate!

ALATURATE ECHIPEI CAMPION SI VEI BENEFICIA DE:

- afacere proprie bazata pe Contract de Mandat, fara targhet
- poti dezvolta o structura MLM in functie de implicare full-time sau part-time
- implicarea financiară iniţială minima de 400Ron ( training + licentiere CSA) pentru persoanele care nu au un cod RAF
- sansa unei cariere de succes
- acces la portofoliul fiecarei societati de asigurari.


CERINTE

• Persoane dimamice, serioase cu spirit antreprenorial.
• Experienţa în vânzarea de produse şi servicii financiare, constituie un avantaj
• Cunoaşterea pieţei asigurărilor şi a produselor de asigurări, constituie un avantaj.
• Bune abilităţi de comunicare şi negociere
• Să fii orientat către obţinerea de rezultate


DESCRIEREA FIRMEI

Campion Broker de Asigurare reprezinta un vis care s-a materializat in Iunie 2007.
In prezent, Campion Broker de Asigurare ocupa un loc in topul celor mai buni brokeri din Romania, conform unui studiu realizat de MEDIA XPRIMM.
Ceea ce difereniaza Campion Broker de Asigurare de competitie sunt platforma electronica de emitere, arhivare si monitorizare a politelor de asigurare cat si a intregii structuri de MLM, o companie geamana, Campion Expert Training, dedicata pregatirii profesionale a fortei de vanzare in conformitate cu legislatia aflata in vigoare, coordonatori regionali abili si multe alte aspecte de ordin tehnic.
Cultura Campion Broker de Asigurare este una cladita pe principiul transparentei, al corectitudinii, al sprijinului reciproc si al profesionalismului.