Assitent Consultanta

VIS QMS CONSULTANCY SRL

12-07-2017 | EXPIRA LA 14-07-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Alaturi de mai multe companii dezvoltam mai multe proiecte in tara pe fondurile structurale sau chiar diverse proiecte de afaceri. Se poate lucra atit la scrierea proiectelor efectiv, in acest sens se lucreaza in echipa fiecare membru din echipa se ocupa de partea sa din proiect sub coordonarea unui manager de proiect, dar se poate lucra si la implementarea acelui proiect ca si angajat ulterior in cadrul acelui proiect de catre beneficiarul respectiv al proiectului. Se ofera Training.


CERINTE

Candidatul ideal este o persoana deschisa spre dezvoltarea unor abilitati pe care deja le are sau care doreste sa invete pentru a putea dezvolta anumite proiecte si de a consilia anumiti beneficiari fie persoane fizice fie persoane juridice. Cautam personal la inceput care sa il putem forma dar si personal cu experianta deja pe proiecte fie pe fondurile structurale fie diverse proiecte de afaceri. Cautam personal din domenii diverse cum ar fi: ingineri pe mai multe domenii, contabili, economisti, personal din invatamant, avocati sau notari sau personal cu studii juridice.


BENEFICII OFERITE

In functie de proiect.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania nostra alaturi de alte companii, (sunt mai multe companii partenere care dezvolta proiecte in tara) dezvolta mai multe proiecte in tara pentru diversi beneficiari pe fondurile structurale sau chiar simple proiecte de afaceri.