Angajam Economist

SC MOBSETIM SERV SRL

04-01-2014 | EXPIRA LA 27-01-2014

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Angajam economisti pe partea de dezvoltare proiecte de afaceri dar si pe partea de fonduri structurale si mediere.Discutam de posturi pe anumite domenii principale precum si proiecte pe domenii diferite pentru persoane juridice.Discutam de consultanta efectiva cat si de implementarea acestora concreta.Se lucreaza in echipa si la nivel local nu necesita neaparat deplasare,dar avem nevoie de personal pe fiecare zona judet mai mare in parte pntru anumite proiecte la nivel local care necesita rezolvare dar si asistenta atat pe partea de scriere de proiecte cat si pe partea de implementare.Discutam de posturi atat part-time cat si full time dar si proiecte unice.


CERINTE

Avem nevoie de persoane atat in faza incipienta ca si dezvoltare pe care sa ai pregatim noi conform cerintelor sistemului de lucru propiu dar si persoane bine pregatite cu experienta pe acest domeniu.
Avem nevoie si de contbili si economisti dar si persoane cu experinta si pe alte domenii ca si:inginerie,educatie dar si alte domenii de activitate.


BENEFICII OFERITE

In functie de functia ocupata si de cantitatea efectiva de lucru se pot primi si bonusuri aferente tipului muncii depuse si timpului lucrat,dupa o grila bine stabilita.


DESCRIEREA FIRMEI

Este o companie relativ noua pe piata Romaneasca de consultanta in management care doreste sa se dezvolte si sa se extinda alaturi de partenerii sai in mai multe zone din tara. Formam un sistem bine dezvoltat cu experienta in consultanta privind proiecte atat din domeniul public cat si cel privat. . De aceea, cream, dezvoltam si promovam concepte, tehnici si instrumente noi din domeniul financiar precum si anumite proiecte pe fondurile structurale cat si pe partea de mediere persoane juridice dar si fizice,consultanta in zona energiei regenerabile