Angajam Client Fals

SC SPEAK UP SRL

04-01-2014 | EXPIRA LA 27-01-2014

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Cautam persoane in toata tara pentru a lucra pe un domeniu nou si interesant.Sunt proiecte de tip project work si part time.Avem nevoie de persoane de diferite varste si diferite tipologii de persoane atat femei cat si barbati.Discutam despre persoane care sub acoperire ca si cleinti testeaza produsele si serviciile oferite de anumite companii si de angajatii acestora.
Sunt proiecte pentru anumite companii cu care lucram din domenii ca restaurante,banci, IT,Call Center,sau alte servicii diverse.Practic trebuie sa mergeti sis a va purtati ca si un client sis a comandati anumite prduse sau servicii bineinteles pe banii companiei si trebuie pur si simplu sa faceti ulterior o analiza sincera si pertinenta amodului in care ati fost serviti(de promtitudinea ingajatilor)dar si de calitatea serviciilor.Toate aceste informatii ajung catre conducerea acelor companii.In functie de cum va descurcati si ce calificative primiti apoi de la acestia primiti in continuare noi proiecte pe acest segment.


CERINTE

Dupa cum am specificat cautam persoane diferite ca si tipologii ca si varsta ca si nivel de studii sau pregatitre.
Cunoasterea unei limbi straine de circulatie internationala constitue un avantaj.
Se lucreaza in toata tara ca si locatie.Nu necesita deplasare si asiguram training in acest sens. Spirit de observatie dezvoltat,persoana meticulosa si ordonata.


BENEFICII OFERITE

Se ofera bonusuri in functie de realizari.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania nostra se ocupa cu dezvoltarea unor proiecte si evenimente in tara dar si promoveaza o serie de produse variate din domeniul artistic si nu numai.
Realizam anumite evenimente dar si intruniri.Realizam diverse materiale publicitare dar si alte servicii.