Angajam Asistent Manager

SC GAB PROJECT SERVICE SRL

01-02-2014 | EXPIRA LA 03-03-2014

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Angajam persoane pe partea de asistent manager pentru o firma de consultanta.
Firma noastra dezvolta o serie de proiecte in tara atat pe partea de fonduri structurale cat si pe partea de diverse proiecte de afaceri.
Se lucreaza in echipa pe partea de scriere de proiecte in sensul in care vem nevoie de persoane care sa se ocupe de rescrierea acestor proiecte,sunt mai multe departamente iar ceea ce redacteaza acestia se pune in pagina intr-un tot unitar,se aduna anumite informatii,practic toate activitatile necesare pe aceasta parte de scriere de proiecte.Se realizeza baze de date cu clientii etc.
Se pot realiza anumite intalniri cu clientii etc.
Se ofera training.


CERINTE

Avem nevoie de persoane cu experienta pe acest domeniu sau chiar fara experienta deoarece asiguram training .Se cere capacitate de atentie si sa fiti disponibili sa invatati si sa va perfectionati.Cunostinte minime operare calculator(Pachetul Office).
Cunostinte de engleza constitue un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Se ofera bonusuri consistente in functie si de realizari.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma specializata in activitati legata de publicitate si de intermedierea anumitor activitati privind serviciile de divertisment dar si alte produse si servicii legate de servicii colaterale si de intermedirea unor angajati precum si servicii si produse.Dezvoltam mai multe proiecte in toata tara alaturi de partenerii nostrii persoane fizice si juridice.