COLABORATORI Asigurari

Partener Destine Broker Asigurari

07-08-2012 | EXPIRA LA 06-09-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Destine
BROKER societate de brokeraj în asigurări specializată în reprezentarea şi apărarea intereselor clienţilor săi în raporturile cu societăţile de asigurări este în măsură să negocieze cele mai avantajoase oferte pentru produsele şi serviciile de asigurări existente în prezent pe piaţa asigurărilor din România. Colaborăm cu cele mai reprezentative societăți de asigurări care operează pe piaţa de profil din România.

Destine Broker este o societate de brokeraj cu capital 100% romanesc
Suntem o echipă dinamică, în continuă ascensiune
Reprezentăm peste 10.000 de colaboratori pe plan național și o cifră de afaceri de peste 10 milioane de EURO

Avem o ofertă completă: intermediem toate tipurile de asigurări, pensii private,credite bancare
Lucrăm pentru zeci de mii de clienti
Urmărim să depășim mereu așteptările clienților

Rolul DESTINE BROKER este să se asigure că fiecare client - partener beneficiază de cea mai bună poliţă, de cea mai bună soluţie adaptată nevoilor sale, dar nu la orice preţ. Cu ajutorul specialiștilor companiei noastre se reuşeşte identificarea pe o piaţă extrem de agresivă a acelor produse şi servicii de asigurare care corespund intereselor clienților şi acoperă riscurile la costuri optime.

Rezultatele obținute de la înființarea companiei și până în prezent dovedesc încrederea pe care clienții noștri o au în compania DESTINE BROKER.


CERINTE

- Dorinta de a dezvolta pe termen lung o afacere in mod profesionist, onest si profitabil.
- Placerea de a lucra cu oamenii si de a oferi acestora servicii cat mai bune.
- Pentru ca banii curati vin atunci cand oferi cu adevarat valoare, pentru a lucra cu noi trebuie sa stii ca va trebui sa te pregatesti mereu, sa fii dispus sa te informezi cat mai bine in acest domeniu pentru ca astfel sa fii cu adevarat de ajutor clientilor tai.
- Trebuie sa iti doresti sa fii cat mai bun pentru ca lumea sa te caute, dar si sincer pentru ca cei care te cauta sa aiba si incredere in tine si astfel vei avea si banii pe care ti-i doresti.
- Inainte sa aplici la acest job, fii sigur ca iti doresti aceasta; de aceea iti recomandam sa te informezi asupra societatii Destine Broker de Asigurare.


BENEFICII OFERITE

- Utilizare gratuita a unui soft performant, din care se pot emite polite RCA, CASCO, locuinta, sanatate, calatorie;
- Suport permanent in dezvoltarea afacerii, printr-o echipa specializata;
- Comisioane atractive.
- Poti lucra si de acasa, nefiind necesar sa te prezinti zi de zi la un sediu anume si sa ai un program anume. Locul si programul de lucru il stabilesti unde doresti si in functie de cum te simti mai bine. Asa poti avea si cele mai bune rezultate!