Suport Tehnic Limba Engleza - Partener Bitdefender – Ramnicu Valcea

S.C. VALORIS CENTER SRL

19-05-2018 | EXPIRA LA 19-05-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca esti o persoana tehnica, stapanesti foarte bine limba engleza si iti place sa relationezi cu clientii, te asteptam sa faci parte din echipa noastra din Ramnicu Valcea!


CERINTE

Activitatea este in limba engleza si presupune preluarea solicitarilor primite din partea clientilor Bitdefender, prin telefon, e-mail si chat.


BENEFICII OFERITE

Program de lucru flexibil part time/full time, organizat in functie si de disponibilitatea ta;
Traininguri specializate platite;
Pachet salarial motivant compus din: salariu fix + bonusuri lunare de performanta, ce va creste progresiv odata cu experienta acumulata de tine pe proiect;
Posibilitati reale de promovare in cadrul companiei.
Oportunitatea de a acumula experienta in domeniul IT - Software.

Si pentru ca intelegem importanta imbinarii lucrului cu o atmosfera relaxanta - concursurile, zilele tematice si iesirile intre echipe sunt nelipsite.

PS. Iti poti lua si prietenii cu tine daca doriti sa faceti parte din aceeasi echipa :)

Asteptam cv-ul tau pe adresa: cariere.valcea@valoris.ro, iar pentru mai multe detalii ne auzim la nr 0350522020.


DESCRIEREA FIRMEI

Valoris este o companie tanara si dinamica, a carei misiune este de a asigura excelenta in domeniul -relatiilor
cu clientii - si de a deveni un partener de incredere pentru dezvoltarea afacerii companiei dumneavoastra.

Valoris construieste si dezvolta servicii inovatoare, competitive si profesionale de Contact Center pentru a deveni un reper de excelenta in domeniul relatiilor cu clientii si pentru a sustine progresul companiilor dumneavoastra.

Incepand cu echipa noastra manageriala si continuand cu profesionistii in tehnologie/comunicare, fiecare reprezentant Valoris contribuie la promovarea obiectivelor afacerii dumneavoastra.
Parcurgem un proces riguros de recrutare a reprezentantilor Valoris, pentru a ne asigura ca sunt angajati cei mai buni. Odata ce au devenit parte a echipei, ei parcurg un proces de instruire in etape si cursuri dedicate.

Valoris Iti Construieste Cariera

Performantele Valoris au ca fundament echipa. Profesionalismul, orientarea catre clienti, spiritul de echipa si inovatia sunt valori ce caracterizeaza fiecare membru al echipei Valoris care a ales sa ni se alature.