Inginer Proiectant Electric/Mecanic/Control

SC TURBINE ENGINEERING SRL

10-02-2015 | EXPIRA LA 12-03-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoanele căutate se vor ocupa de efectuarea proiectelor de inginerie. Vă propunem în funcție de profilul Dumneavoastră următoarele tipuri de poziţii:
I) Inginer Proiectant Debutant - veți integra un proces de acompaniere si acomodare (training + tutorat) ce vă va permite in aproximativ 3 ani să evoluați spre un post de Inginer Proiectant Senior.
II) Inginer Proiectant Senior -alături de Responsabilul de Grup și de ceilalți colaboratori de nivel echivalent, veți ajuta la creșterea nivelului de expertiză a întregii echipe împreuna cu creșterea capacității de dezvoltare a proiectelor.


CERINTE

Profilul Dumneavoastră trebuie să cuprindă următoarele caracteristici:
- absolvirea cu brio a Universităţii cu specializare în Inginerie Electrică/Electronică/Telecomunicaţii sau Inginerie Mecanică/Aeronautică/Construcţii Industriale/Chimică precum şi disciplinele adiacente; nivelul echivalent Master este un plus;
- dezvoltarea în cadrul unui Stagiu de Pregătire sau în cadrul unei prime experiențe profesionale interesul Dumneavoastră pentru meseria de Inginer Proiectant (caracteristică valabilă pentru postul de Inginer Proiectant Debutant);
- un înalt spirit de observație, spirit critic şi de analiză, de implicare, de rigoare şi de anticipare;
- stăpâniţi la nivel avansat Autodesk Autocad începand cu modulul LT;
- aveți bune cunoștințe în utilizarea PC şi a softurilor de birotica WORD, EXCEL etc;
- stăpânirea unui program de modelare 3D (Catia, Solid Edge, Pro Engineering) şi în special a softului de modelare 3D Siemens NX Unigraphics este un plus;
- stapânirea programului de analiza de stres pentru piping Caesar este un plus;
- stapânirea programului de calcul şi dimensionare structurala SAP2000 este un plus.
În cadrul misiunilor ce vă vor fi încredinţate, veţi fi pregătit în scurt timp să fiți autonom faţă de clienții noștri, atât pe plan lingvistic cât şi pe plan tehnic. Din acest motiv stăpânirea limbii Engleze este obligatorie (stapanirea limbii Italiene este un plus).


BENEFICII OFERITE

În cadrul postului vă oferim:
- Contract de muncă pe perioada nedeterminată cu un salariu în funcţie de profil;
- Bonuri de masa lunar;
- Training-uri în străinatate la partenerii noștri;
- Un mediu de lucru modern, profesional şi la cele mai înalte standarde europeene.


DESCRIEREA FIRMEI

Turbine Engineering SRL este o societate independentă de servicii de inginerie, în plină dezvoltare, ce are ca obiect de activitate proiectarea in domeniul proiectarii de instalatii industriale (în principal în domeniul Petrol si Gaze).
Fiind o companie tânără şi dinamică, cu o rapidă creștere pe piața de profil, şi cu un nivel înalt de competitivitate, Turbine Engineering este într-o continua căutare de tineri talentați, conștienți că valoarea principală a unei companii o reprezintă calitatea serviciilor oferite şi propriile resurse umane. Societatea își desfășoară activitatea în Râmnicu Vâlcea de 4 ani.
Activitățile pe care le desfășoară în particular sunt:
- Inginerie de Instrumentație;
- Inginerie de Control;
- Inginerie Mecanica – Piping
- Inginerie Mecanica – Structuri
- Inginerie de analiza de stress si calcul structural;
- Activități tehnice şi de revizie pentru diagrame de proces.