INGINER PROIECTANT

SC TURBINE ENGINEERING SRL

10-04-2017 | EXPIRA LA 10-05-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Societatea de proiectare Turbine Engineering SRL din Rm. Valcea angajeaza ingineri proiectanti in domeniul Oil & Gas pe specializarile Instrumentatie si Control (I&C) si Piping.
Candidatii trebuie sa aiba o experienta minima de trei ani intr-o pozitie similara, sa fie responsabili, deschisi si dispusi sa calatoreasca in strainatate in interes de serviciu pentru perioade scurte (max. 2 luni).


CERINTE

Este necesara cunoasterea la nivel avansat a programelor Microsoft Office si Autocad.
Stăpânirea unui program de modelare 3D (Catia, Solid Edge, Pro Engineering, etc.) şi în special a softurilor de modelare 3D Siemens NX Unigraphics si/sau AVEVA Everything 3D reprezinta un plus determinant in procesul de selectie.
Limba engleza la un nivel avansat este obligatorie. Limba italiana este un plus important.

Conditie “sine qua non”: SERIOZITATE, IMPLICARE si PROFESIONALISM.

Turbine Engineering ofera:
- Training-uri si sesiuni de perfectionare în străinatate la partenerii noștri;
- Posibilitatea de bonusuri (telefon, laptop, etc.) in functie de profilul si performantele dumneavoastra;
- Posibilitatea de a avansa in cariera exclusiv legata de performate si capacitati; posibilitatea de a coordona un TEAM, un DEPARTAMENT sau chiar o ramura a societatii daca rezultatele si performantele dumneavoastra va recomanda pentru aceste pozitii.


BENEFICII OFERITE

- Un mediu de lucru modern, profesional, la cele mai înalte standarde europene.
- Contract de muncă pe perioada nedeterminată cu un salariu motivant în funcţie de profil, un sistem de bonusuri legate de performate si ore suplimentare recunoscute suplimentar fata de salariu contractual;
- Pachet lunar de Bonuri de masa;


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o firma de proiectare asistata de calculator a instalatiilor si a masinilor de proces din domeniul gaz si petrol, in special proiectarea turbinelor de gaz si a compresoarelor centrifuge impreuna cu toate sistemele si subsistemele aferente