Fara comision! SPA DE LUX din QATAR selecteaza PERSONAL: Director Spa, Senior Hairdressers, Beauty Therapists si Sales and Marketing Manager. Salarii foarte bune!

BANCA DE JOBURI

12-09-2014 | EXPIRA LA 13-09-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vrei sa lucrezi in Qatar? Luna August iti aduce joburi foarte bine platite in cadrul unui important SPA de LUX!

Relaxarea si detasarea de stresul cotidian sunt amplificate daca, pe langa privelistile impresionante ale unora dintre cele mai exclusiviste hoteluri din lume, se adauga si experimentarea unor servicii de lux în SPA-urile din interiorul acestor cladiri.

QATAR-ul se diferentiaza de alte destinatii turistice nu doar prin design si arhitectura, ci si prin intermediul centrelor wellness, ce le ofera turistilor nenumarate posibilitati de intinerire, relaxare si infrumusetare.

Agentia noastra selecteaza Salon/Day Spa Director, Senior Hairdressers, Beauty Therapists si Sales and Marketing Manager pentru un SPA DE LUX din insoritul QATAR.

Responsabilitati:

Iti prezentam mai jos lista joburilor vacante, salariile oferite de angajator si principalele responsabilitati ale acestora:

• Salon/Day Spa Director: 1200-1500 Euro/luna, in functie de experienta

Persoana responsabila pentru gestionarea si supravegherea tuturor activitatilor din cadrul spa-ului: coordoneaza furnizarea serviciilor salonului, a orelor de functionare, a rezervarilor, zona de receptie si de vestiar si personalul angajat. In calitate de manager principal, se straduieste sa imbunatateasca continuu serviciile aduse clientilor si sa satisfaca angajatii pentru a maximiza performanta salonului.

Cerinte: Minim 3-5 ani experienta intr-un rol similar cu o intelegere a aspectelor legate de industria de coafura/spa si a tendintelor in moda si/sau 4 ani de experienta într-un spa: receptie, vanzari si marketing. Se cere certificare sau diploma oficiala in domeniu (coafor, manichiurista, cosmetician etc.).

• Senior Hairdressers: 700-1000 Euro/luna, in functie de experienta

Ofera servicii de înfrumusetare cum ar fi taierea parului, samponare, vopsire, coafare si hair-styling, precum si aplicarea de tratamente pentru par. Gestioneaza stocurile si livrarile produselor de beauty in salon (comandarea si primirea de bunuri, atunci cand este necesar). Persoana responsabila si cu dezvoltarea personalului junior al salonului.

Cerinte: Minim 3-5 ani experienta intr-un rol similar. Constituie un plus experienta in coafura de ocazie (pentru mirese). Se cere certificare sau diploma oficiala în domeniu.

• Beauty Therapists: 650-700 Euro/luna, in functie de experienta

Printre responsabilitatile cosmeticienilor se numara aplicarea de tratamente faciale, efectuarea de masaje corporale, ceara, manichiura, pedichiura, servicii de make-up, epilare. De asemenea, terapeutul consiliaza clientii cu privire la achizitionarea si aplicarea de produse cosmetice si promovează una sau mai multe marci de produse cosmetice din cadrul salonului spa.

Cerinte: Specializare intr-un domeniu specific, cum ar fi make-up, masaj, tratamente faciale, epilare, manichiura, pedichiura.

• Sales and Marketing Manager: 1000 Euro/luna + comisioane din vanzari (aprox. 200 Euro/saptamana)

Persoana responsabila cu dezvoltarea si extinderea salonului spa in mediul on-line, precum si gestionarea campaniilor de social media si de marketing ale acestuia.

Cerinte: 3-5 ani experienta in vanzari si marketing pentru afaceri on-line sau start-up-uri, bune cunostinte de Social Media (Facebook, Twitter, YouTube, Pininterest, Instagram), pasiune pentru industria de wellness si frumusete, calificare profesionala relevanta in vanzari/marketing (de preferat).


CERINTE

Salonul este in cautare urgent de candidati care sa ocupe cele 6 posturi disponibile in acest sezon estival. Salariile variaza intre 650 si 1500 Euro/luna, in functie de post si de experienta. Contractele sunt pe o perioada de minim 6 (cu posibilitate de prelungire la 24 de luni).

Angajatorii asigura cazarea, viza si transportul pana in Qatar, precum si asigurarea de sanatate.

Angajatorul cere ca cei care candideaza pentru posturile vacante enumerate sa aiba experienta in domeniu si cunostinte bune de limba engleza, sa fie persoane cu fire adaptabila si comunicativa.

Program de lucru: 8-10 ore /zi, 5-6 zile/saptamana

Aplica la aceasta oferta de munca si vei beneficia de:
- cazare oferita GRATUIT de angajator;
- contract legal de munca pe perioada de minim 6 luni, cu posibilitate de prelungire;
- salarii cuprinse intre 650-1500 Euro/luna, in functie de post si de experienta;
- plecare rapida.

Sezonul estival nu inseamna doar distractie, vacanta, carnaval sau plaja. Vara aceasta iti aducem locuri de munca foarte bine platite.

Alte cerinte:
- limba engleza la nivel bun
- experienta relevanta in domeniu
- abilitatea de a lucra sub presiune
- bune aptitudini organizatorice
- bune abilitati de comunicare
- atentie la detalii
- abilitati de vanzare
- persoana prietenoasa, cu o personalitate placuta, simt al umorului
- stare de sanatate buna

Se accepta persoane de sex: Feminin


BENEFICII OFERITE

Costurile suportate de candidat:
Tarif de procesare dosar: 550 lei (se plateste la inscriere).

COMISION DE MEDIERE: 0 LEI!

Mult succes!


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare, etc…).

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .