Planner productie- inginer mecanic

MAXITOP MEDIA PERFORMANCE SRL

26-11-2019 | EXPIRA LA 28-11-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Despre noi:
Suntem consacrati ca producatori pe piata de piese mecano-sudate pentru masini industriale. Sediul nostru este in Ploiesti. Punem accent pe valoarea muncii bine facute si ne dorim sa crestem eficienta productiei si a investitiilor noastre.
Descriere:
Căutăm un planificator de producție calificat, care să organizeze producția în conformitate cu cerințele și standardele de calitate. Veți fi cel care se va asigura că produsele noastre sunt executate la timp si cu costuri optime.
Un excelent planificator de producție este bine versat în procedurile de producție și modalități de optimizare a acestora. Este bine organizat și motivat permanent de imbunatatirea rezultatelor finale, cu abilități deosebite in a identifica solutii cat mai eficiente. Abilitățile avansate de comunicare și computer sunt indispensabile acestul rol.
Scopul este de a asigura fluiditatea fluxului și rentabilizarea operațiunilor noastre de producție.


CERINTE

Studii superioare tehnice ( Inginerie mecanica, de preferat TCM),
Cunostinte de logistica si gestiunea fluxurilor;
Cunostinte de operare PC (Microsoft Office, Windows) - nivel avansat,
Cunostinte privind sistemele ERP la nivel avansat;
Experienta in domeniul confectiilor metalice - minim 2 ani,
Limba engleza - nivel avansat


BENEFICII OFERITE

Salariu fix + tichete de masa;
Decontare transport;
Posibilitatea de a dezvolta o cariera in cadrul unei companii multinationale.


DESCRIEREA FIRMEI

Maxi Media Performance este o firma de recrutare si plasare de forta de munca, din Ploiesti ce va ofera posibilitatea de a va gasi un loc de munca stabil si bine platit. Societatea noastra asigura consultanta permanenta tuturor candidatilor, instruindu-i si indemnandu-i sa faca pasii corecti pentru a ocupa un post pe masura capacitatilor acestora.