ECONOMIST firma de contabilitate

Lexcont Consult srl

06-07-2016 | EXPIRA LA 06-07-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Firmă de contabilitate și expertiză contabilă din Ploiești, membră a CECCAR din 2004, angajează 1...2 Economisti cu următoarele responsabilități:
- introducerea în contabilitate a facturilor primite de la furnizori sau emise către clienți;
- operarea extraselor de cont și a registrului de casă;
- calculul taxelor și întocmirea declarațiilor financiare;
- analiza și verificarea situației soldurilor pe clase de conturi;
După o perioadă de probă de trei luni, sub îndrumarea atentă a unui Expert Contabil cu experiență, viitorul angajat are șansa de a se implica în activități financiar-contabile cu grad ridicat de complexitate.


CERINTE

- experiență în domeniul financiar-contabil de minim 2 ani;
- studii superioare de specialitate;
- cunoașterea legislației în vigoare în domeniul contabilității și fiscalității;
- bune cunoștiințe de utilizare PC (Word, Excel);
- capacitatea de a învăța un program software specializat de contabilitate;
- domiciliul în zona orașului Ploiești;
Cautăm persoane responsabile, atente la detalii, analitice și cu dorința de a învăța permanent.


BENEFICII OFERITE

Oferim salarizare decentă în raport cu experiența personala, mediu de lucru plăcut, prime, tichete de masă/cadou.


DESCRIEREA FIRMEI

Lexcont Consult SRL este o firma de contabilitate si expertiza contabila, membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati inca din 2004. Suntem o echipa profesionista, cu experienta de peste 12 ani in furnizarea de servicii financiar-contabile adaptate nevoilor clientilor nostri.
Venim in intampinarea clientilor nostri cu o gama larga de servicii ce pot fi personalizate in functie de necesitati. Ne propunem sa furnizam clientilor nostri servicii adaptate nevoilor pe care le au, servicii de foarte buna calitate la un pret corect. Dorim sa construim cu clientii nostri un parteneriat durabil bazat pe incredere, respect si corectitudine.
In relatiile cu clientii nostri respectam deontologia profesionala si “Codul Etic National al Profesionistilor Contabili” printr-o atitudine responsabila, competenta si corecta pana la ultimul detaliu.
Un avantaj important oferit de societatea noastra de contabilitate este flexibilitatea, dar si promptitudinea si corectitudinea raspunsurilor la solicitarile clientilor nostri.
In orice situatie oferim clientului cea mai potrivita solutie la problemele sale. Suntem conectati in permanenta la modificarile legislative, sesizand implicatiile acestora asupra companiei dumneavoastra.
Prin firma noastra de contabilitate dorim sa contribuim la corecta informare a agentilor economici asupra implicatiilor fiscale ale afacerilor pe care le deruleaza si la optimizarea cheltuielilor fiscale si nonfiscale ale acestora.

www.lexcont.ro