Animator petreceri copii

Fun4Kids

09-03-2013 | EXPIRA LA 11-03-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Alatura-te celei mai tari echipe de FUN - echipa Fun4Kids!

Pictam pe fata, modelam baloane, organizam zeci de jocuri si concursuri, dansam, cantam, facem trucuri si experimente, coordonam ateliere de creatie, intram in pielea a numeroase personaje si ne place la nebuine ceea ce facem, pentru ca a lucra cu copiii nu este o meserie ci o pasiune!

Te trebuie sa faci tu? Sa participi la petreceri si evenimente pentru copii in Ploiesti, Bucuresti, Pitesti, Buzau, Brasov si imprejurimi in calitate de animator (face-painting, modelaj baloane, coordonare ateliere creatie, jocuri, programe interactive). Evenimentele au loc in centre comerciale, sedii de firme, scoli, gradinite si in locatia de petreceri pentru copii Fun4Kids - O lume minunata din Ploiesti.


CERINTE

Cautam tineri talentati, pusi pe sotii, haiosi, si cu multa imaginatie, care sunt gata sa se distreze pe cinste alaturi de copii - dar ii vom alege doar pe cei care sunt si responsabili, punctuali, ordonati si loiali.


BENEFICII OFERITE

Contract de munca, instruire gratuita, program flexibil.


DESCRIEREA FIRMEI

Fun4Kids organizeaza cele mai reusite evenimente pentru copii de Craciun, Paste, 1 iunie si multe alte ocazii in centre comerciale si in sedii de firme, petreceri pentru ziua de nastere, spectacole, serbari in gradinite si scoli, evenimente ale diverselor companii, actiuni de promovare pentru diverse produse, consultanta pentru petreceri copii, fiind cea mai importanta firma de profil din Ploiesti.

Fun4Kids - 3D
Distractie. Diversitate. Dragoste. Pentru copii
www.fun4kids.ro